加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大埔官中同學覺得....官中係一間點既學校????
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2006-4-2 08:12 PM 發表
普普通通la@@.....係d人城日爆粗j-.-                 

我沒一日 聽唔到 有人爆粗= =.....

係咩.... = = " 我都知GE" * 我ALWAYS LISTEN D F.2個D " = =

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 joy512 的帖子
差-W-..*`
我覺得有d老師既處事方式有D問題-000-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
邊個老師呀==?          

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2006-4-2 08:12 PM 發表
普普通通la@@.....係d人城日爆粗j-.-                 

我沒一日 聽唔到 有人爆粗= =.....

喂.. 其實你系乜水.. '?

仔定女黎架==. . .乜2A有條友叫賢既咩. . . .????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 肥*峰 的帖子
粗口經以成為大部份香港人唔可以冇既"語言"(唔包括我),如果你想d人唔想爆粗,係好難lor
呢間學校講真,除左某幾個老師好之外,都冇咩好,d電腦又慢到咩咁
最衰係冇足球校隊呀,唉,都唔知係關M棋事,定係校長對足球有偏見

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 cola 的帖子
好多MK人,好CHEAP..
無論咩事都淨係識打人,爆粗..
佢地唔會為自己既將來好好諗一下..
唔通真係計劃入黑社會??

我好憎官中堆MK,,!!
好CHEAP!!

==
呢個世界上大把人唔講粗口,,
你覺得世界上多人講粗口,,
只係你既眼光唔夠廣闊..

我發誓我有能力既話,
一定會離開呢堆每句說話都夾雜一句粗口既MK人

==
仲有仲有仲有,,
我覺得F.2 某D人好多痰=.="
我出親街都見到F.2既人隨地吐痰..
超核突

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Nick.H 的帖子
我本人黎講TPGSS係間好學校" 最少起碼係果到我同D書友仔相處都唔錯"

成績唔係好得" 老師都會幫我! 我返學係享受...我唔知你地返學會點....

粗口係人都講...講左出黎型D ?? 會受歡迎D?? 我本人會係好嬲果陣講" BUT係官中我日日都咁開心SO 唔會講

希望你地覺得返學好玩"  

第一尊重別人 人地會尊重你(如果佢唔尊重你 咁姐係證明你高人一等)

第二試享受每一日係學校既時間"( 一放假我會有D唔開心= =' )

第三你有能力做既咪出D力改善TPGSS 既成績囉"(姐考試比D心機課外活動出多D力)

我F3"

本帖最近評分記錄
戰神...   2006-6-13 08:55 PM  代幣  +2   Good !
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 戰神... 的帖子

QUOTE:
原帖由 Nick.H 於 6/8/2006 19:51 發表
我本人黎講TPGSS係間好學校" 最少起碼係果到我同D書友仔相處都唔錯"

成績唔係好得" 老師都會幫我! 我返學係享受...我唔知你地返學會點....

粗口係人都講...講左出黎型D ?? 會受歡迎D?? 我本 ...

你既意見 ... 夠浮誇 ~!! 加分 !
but , on the other hand ...唔好唔記得 ...始終官中有大部份既學生...操行好有問題 ,
這就是一個難題

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 細邱 的帖子
普通的學校!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

本帖最近評分記錄
加美尤   2006-7-24 05:13 PM  代幣  -2   呃post
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ┌牙。森┘ 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥*峰 於 2006-5-31 05:51 PM 發表
粗口經以成為大部份香港人唔可以冇既"語言"(唔包括我),如果你想d人唔想爆粗,係好難lor
呢間學校講真,除左某幾個老師好之外,都冇咩好,d電腦又慢到咩咁
最衰係冇足球校隊呀,唉,都唔知係關M棋事,定係校長 ...

絕對係m祺啦= =經典野  踢爆校務處光管 跌落校長隔離- -從此官中唔比踢波~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...