加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大埔官中同學覺得....官中係一間點既學校????
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 S↗杰 的帖子

QUOTE:
原帖由 PLe 於 2006-2-24 04:25 PM 發表

點解咁浮誇話係垃圾..

大埔官中係咩學校
大家心照

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 茶女 的帖子
我都係咁話...d學生點至駡呀!!仲打老師...場面極可怕*
我就話官中真係有錢...咩都整!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 戰神... 的帖子
I agree with you!!!

冇啦啦整籃球場,

整左等於冇整!

個新翼又係廢既!!!

好心佢用D錢做D有用既野啦!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏林” 的帖子
阪野九太郎   所講既的確係事實

我地係度睇左五年,真係每年都變

除左幾個我好敬重既老師,官中真係無咩唔捨得..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子

QUOTE:
原帖由 阪野九太郎 於 2006-2-22 09:58 PM 發表
而家...

除了中六,七

再加大部分中五....

其他官中學生有好大部份都好差

"粗口"已成為了佢地既"母語"

竟然有學生經常用粗口鬧老師......

行個聽到男男女女一個二個都粗口爛 ...

我都好似係爆粗既一個==

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 不設實際 於 2006-2-28 05:34 PM 發表
我都好似係爆粗既一個==

咁你有咩感想丫?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子

QUOTE:
原帖由 阪野九太郎 於 2006-2-28 05:44 PM 發表

咁你有咩感想丫?

冇咩啵-3-         

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子

QUOTE:
原帖由 不設實際 於 2006-2-28 05:48 PM 發表
冇咩啵-3-         

無奈 ... 無聊 ... 無可奈何 "

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Sukicheong 於 3/14/2006 23:37 發表

無奈 ... 無聊 ... 無可奈何 "

好有呃post成分...........

一次口頭警告呀

唔好再犯

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
普普通通la@@.....係d人城日爆粗j-.-                 

我沒一日 聽唔到 有人爆粗= =.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...