加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創+粗口]]!||',,如果你從未出現*我會點樣..?! [[POST左新luuu..']]
載入中 ...
▄_卡哇兒°[▌
嬰兒上路

會員編號 139871
精華 0
積分 886
帖子 63
威望 0 點
I-See幣 12761 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-19
註冊天數 6633
狀態 離線
十卜
好睇哇,,,,,,,,
加下油..........=P

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
I-See幣 33669 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-31
註冊天數 6773
來自 ``哇SzEeee..*|||*
狀態 離線
  只顯示 S!U思 的帖子
十卜十卜,,好睇牙,,
+油牙,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-10
註冊天數 6670
狀態 離線
  只顯示 /|!雯bb` 的帖子
我:喂`你有冇事牙?!!

希:我有冇事都唔關你E條8婆事LO!!

我:DIU`廢LUN事彩9你牙!!

希:冇人叫你彩牙!8婆!

我:你走牙!!唔想見到你!!T^T

希:你估我想留係到牙?!!ON9!

佢走左.....

偉:喂`你冇野牙?!

我:妖`咪煩我牙!!我要唱K!`

偉:咁叫多條友黎好冇?!

我:是旦喇!

我牙哥就打左個電話:喂!牙樂牙!我牙妹話得WO!你入黎喇!`

我:WA!佢係出面嫁喇!D效率真快XD`佢叫牙樂牙?!我E排又識左條友叫牙樂!`

偉:佢好令仔嫁WO!`

我:我識O個條都令仔嫁BO!

偉:佢好多女追!不過全部唁受WO-0-!`

我:唔受?!莫非佢中意男人GE?!

XX:小朋友!你話邊個中意男人牙?!`

我:下!你做咩會係到GE?!`@@

XX:我做咩唔可以係到牙?!`

我:你..係我牙哥個FD?!

XX:係牙!唔通我係佢老婆咩-0-?!

偉:喂`你2個識嫁?!

我:算識喇`!佢咪係.................

----------------------------------------------------------

估下係邊個喇!

頂部
唔知點好◎詩§
初生嬰兒

會員編號 96608
精華 0
積分 570
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11080 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-3
註冊天數 6708
狀態 離線
好好睇呀!!!
+油!!
快d..<"

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
我:佢咪係我E排識O個條粉友LO!

樂:你話邊個粉友牙!=0=`

我:我話你咩?!自認!XD`

樂:令妹`次次都唔夠你串!-0-`

偉:唉`佢係咁嫁喇!E到O個個之中係得佢人地講1句佢串返人地10幾句-0-!`

頂佢唔順!`

我:你痴左邊條線牙?!我又有串人?!你邊隻眼見到我串人?!

頂我唔順咪唔好頂我LO!冇人叫你頂WO!懶醒咁!XD`

偉:拿!又係咁喇!

我:-3-`

樂:E`有個令女係到WO`HI`令女`你叫咩名?!XDD`[同牙詩講!-0-`]

詩:我叫牙詩-0-`

我:你見人地令女就咁快想溝人喇?![[唔知點解唔係咁HAPI`!]]

樂:冇講過!-0-`何況我想溝你多D!XDD`

我:E個笑話真好笑!XD`

冇喇喇牙龍又講:喂`其實係咪如果我唔講野你地都唔知有我GE存在?!-0-`

我:HEHE`鬼叫你唔出聲咩!`

龍:你地係咁講野`我點出聲牙!?-0-`

我:唉`是旦喇!SORRY LO`

我牙哥帶黎GE其中1條女又話:咁係咪都要同我地講SORRY LE!XD`

我:係係!SORRY!-0-`咁..我又唔知你叫咩名!唔通冇喇喇叫你咁冇禮貌咩!?

係咪先!?

女B:係係!-3-`

之後我又識左3個FD!CANDY`牙琳同埋........HA!仲有個唔記得左LO!XDD`

跟住我地就唱唱唱唱唱!我將我同牙希D野都發洩係O個到!`

唱完又返歸LO!我牙哥送佢D女返屋企`而牙龍又送牙詩返屋企!

搞到條粉友要送我返屋企!=[`

樂:都話我唔係粉友LO![[下!佢又知我諗緊咩GE!??]]

樂:我緊係知喇!我地心靈相通MA!XDD`

我:咪玩喇!講真!你點知嫁?!`

樂:咀我1淡話你知!XDD`

我:好牙!咀面!`

樂:唔得WO!咀咀!>3<`

我:妖`麻Q煩!成交喇!>3<!`

之後我咀左落去`!超有FEEL LO唔該!-0-`佢咀到唔肯放口!咀左成2分中都有!-0-`

痴線的!=[`D口水都比佢吸哂!=00=`但係唔知點解我有好ENJOY咁`仲咀到面都紅埋!`咁大個女都未試過咁!`[[雖然我都唔係好大JE!XDD`]]

樂:你面都紅哂WO!咀下JE!使唔使咁牙?!你中意我牙?!XD`

我:痴線的!`我會中意你?!`

樂:咁你又面紅?!

我:我好熱牙!E+幾度牙大佬!?`

樂:聽講E+得9度JA BO`=0=`

我:我中意熱牙!`係咪唔比牙!?

樂:得`!咁你申舌做咩JE?!你敢話你唔ENJOY?!

我:咁..........[[死喇`咁次唔夠佢講喇!`/]]

佢突然間攬住我WO`同我講:做我條女?!好冇?!我唔會比任何人HURT到你嫁!`我真係中意你嫁LO!`受我喇!`

我:痴線`我點解要....

都未講完`佢就1野咀左落黎喇!-0-`SHIT!`不過真係好有FEEL LO-0-`又咀左成分幾中`

樂:HEHE`你唔拒絕我JE當你應丞嫁喇?!XDD`

我:55!>3<`[[又面紅了!`-0-*]]

其實我都唔知點解會應丞佢嫁`!我明明係中意牙希嫁!`唔明LO真係!`FEEL到自己好賤格LO=3=!`

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6739
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
+卜哇,,,
好好睇呢XDDD

頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
I-See幣 33669 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-31
註冊天數 6773
來自 ``哇SzEeee..*|||*
狀態 離線
  只顯示 S!U思 的帖子
好睇,,,之後點牙?"*,,,,十卜,,,
+油牙,,,"*

頂部
s1u癲
初級會員

會員編號 68435
精華 0
積分 1524
帖子 105
威望 0 點
I-See幣 12895 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-7
註冊天數 6765
來自 y0;你屋企xd
狀態 離線
  只顯示 s1u癲 的帖子
正牙,.SUP"![快D POST,.期待中*

頂部
cute_yan
初級會員

會員編號 138309
精華 0
積分 680
帖子 135
威望 0 點
I-See幣 12590 錢
GAME幣 6483 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-17
註冊天數 6635
狀態 離線
  只顯示 cute_yan 的帖子
好正呀'"繼續post呀""""""

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
我冇作E篇LUU=3='
                        E+ 作左第2篇!*V*'

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...