加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創+粗口]]!||',,如果你從未出現*我會點樣..?! [[POST左新luuu..']]
載入中 ...
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-10
註冊天數 6670
狀態 離線
  只顯示 /|!雯bb` 的帖子
[原創+粗口]]!||',,如果你從未出現*我會點樣..?! [[POST左新luuu..']]

我係第1次作GE`作得唔係咁好`唔好意思>口<!!

牙希 - 令仔1名`串咀`外表好專1..其實好花心嫁=[!!

我 - 牙雯`令女1名`串咀`中意牙希

牙詩 - 牙希條女`我個BEST FD!!=]好令女~串咀`有料

牙龍 - OK令仔`串咀`本來中意我*之後中意...

樂樂 - 超級令仔`中意我`好爆串`冇讀的//

''不要走 大鐘即使敲響 你別放開手 成年後 什麼都不可再 有成人遷就.....'

我:邊LUN 7個牙!??咁早打黎 6 7咩-0-..

牙詩:=口=`我牙..阿詩牙*

我:哦..咁早打黎做咩JE..出街唔得閒牙!!係咁喇~

詩:-U-喂`你唔係唔記得 今日咩日子牙 ??/

我:下..咩日子牙??你生得喇??/自己去醫院喇 XD`

牙詩:真係頂你唔順T_T!!今日返學喇`

我:下!!咁快放完喇咩!!????????/

牙詩:係牙`-3-死傻婆~半個鐘係你樓下等喇`8 8*

我:OK!!

半個鐘之後..

我:DIU!!個隻死人詩牙..自己叫人係到等又未黎`搞咩牙 -口-*

冇幾耐..牙詩終於死左過黎喇`XDDD不過.....點佢後面有條仔GE !!??`

牙詩:SOR牙`我唔想嫁`都係佢LO[[指住條仔]]

我:下 -0-!!你地搞過D咩黎牙`

佢乜水黎嫁`未見過GE..你條仔牙`??/

牙詩:佢就想 XD`佢係我阿哥D FD黎GE`咁佢第1日轉過我地學校`唔識路*

咪同佢返LO`

我:哦`不過.....佢都幾令仔下BO XDD!!哈哈*

牙詩:=口=成日掛住溝仔`唔應該喇!!

我:邊有溝WO`目吸之MA XP~

牙詩:唔夠你講-0-`

條仔:喂~你2個講完未牙`我仲要返學的~

我&牙詩:得喇T0T!!鬼唔知咩`

咁多野講`咁Q叻自己返牙!!!XD

條仔:唔係唔係=口=`邊敢牙!!

我:係LE..你叫咩名??/

條仔:我叫牙希`

我:哦`原來係希DEE DEE!!XD

牙希:-0-是旦你`咁你LE..!??//

我:做咩要話你知牙`??/

牙希:使唔使咁串牙`令妹~

我冇認到佢`

牙希:喂~叫你牙`死令妹~

我又冇彩佢XD`

牙希:喂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T0T[[拍左我1野]]

我:下!!乜你叫我牙`??/XDD

牙希:唔通叫鬼牙`

我:下..我以為你同緊鬼講野TIM~=]你話喂`我9知你係咪同緊隻鬼講野牙`

你話死令妹`我鬼知你係咪因為變左性跟住係到叫緊自己牙`

死低B佬!!

牙希:..............................[[唔夠我串牙`XDD]]

牙詩:喂..我唔理你2個喇~嘈飽佢喇下~頂你2個唔順=口=`[[走左]]

我&牙希:等埋牙`~~~~`

本帖最近評分記錄
'']//穎``   2006-4-30 09:05 AM  代幣  +3   精品文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
學校../
詩:快D去睇下我地咩班喇~
我:好的!
我:好野~我地2個又同1班LA`XD 喂~低B佬你LE!??
希:同你地1樣2C班 WO!![[認自己係低B佬XDD`]]
我&詩:下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-0-[[超唔願意*XD`]]
希:好難為你2個咩=口=*?!/
我&詩:擺到明就係喇!!XD`
希:超!!不知有幾多人想同我1班牙`!!!!!!!
我都廢是理佢`諗住拎轉頭的時候...有條粉友撞到我`我仆左落地>口<!!
我IU LUN你牙`你用你條9行路嫁!!仆街`
X:SORRY牙!!我冇心的`
我:SORRY大哂牙!!
你比返$$100醫藥費比我咪算LAW!!((我好貪$$$$的 XD`不過我都諗住係玩下佢嫁JA`點知.....))
個條友真係比左$$100我WO!!!
我心諗:佢唔係真係咁ON 9牙-0-!!
不過.....超收!!XD`
X:係LE..做個FDOK???你叫咩名牙??/我叫XX龍!!你LE?/!
我:哦`好的`我叫XX雯`
希:講佢知又唔講我知!!!!!!
我:超!!我岩岩中意講牙`
你吹嗎!!?/
又唔見你岩岩問我..!??XD`
希:...............................[[又唔夠我串XD`]]
龍:R...我唔阻你地喇//
我是2C班的`得閒搵我吧!!
我:好的`!![[唔使得閒1陣間就見到你喇傻佬XD`]]
詩:快D行喇`!!!
課室....
MISS LEE:你2隻野又遲到牙`!!
我&詩:MISS//E到好似冇2隻野WO!!
MISS LEE:我唔同你地講廢話`
同我返埋位牙!!
詩:下`MISS..叫我地同你1齊返埋位!!?//
你又讀牙`??好WO!!請問邊個教LE??/
MISS LEE:返埋位牙`!!!!!!!!!!!!!!!!!!T0T
我:MISS..你叫邊個返埋位牙`??
拿`我係咪好乖LE`你冇叫我返埋位我就冇返喇`!!XP
MISS LEE:XX雯同XX詩即刻同我返埋位牙!!!!!!!!!!!!!!
我&詩:係係!!XDDDDD
我同牙詩就搵左個唔聽書都唔會比人見到GE話喇!!XDDD
之後我後面個條友拍左我1野`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
X:喂`又係你牙!!
我:5..是的`
坐我前面個位人兄原來係牙龍WO!!
睇真D佢個樣都唔錯WO!!XDD`
MISS LEE:各位同學`今日我地有2位新同學~2個都是男的!!
D女仔:好野!!!!!
我心諗:下!!乜有2個咁多牙*
唔通個死人希化身成2個人`XD
不過睇黎2個都係低B佬嫁喇!!XDD`
MISS LEE:佢地係.......
XX希同學同埋XX偉同學!!你地入黎吧!!
[[入左黎...]]
我:下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![[超大聲-0-!!]]
MISS LEE:又咩事牙`XX雯!!
我:下....哦...冇野牙...HAHA...HA...[我變左語無倫次LAW!!=口=]]
跟住個班女仔係到話....
A:WA!!佢2個都好令仔牙>33<!!
B:係LAW係LAW!!
C:佢2個都係我GE//你地咪溝諗住溝佢牙!!!
D:咪傻喇你`輪到未輪到你喇~
E:係LAW!!係到我先喇!!
我好細聲講左1句:唔知醜!!係人地面前話溝佢`
點知佢地都聽到...TOT
唔知係咪姣婆D耳特別靈嫁LE?/XDD`
之後個個女仔都啤住哂我-0-[[當然除左詩喇!!]]
C:你條死8婆`係咪未死過牙!!
我:...係牙`死左就唔會係E到同你講野喇=口=!!你冇腦的嗎??!
C:你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
龍:算喇!!`咪嘈喇~
C:好`我比面我地班草~[[牙龍是班草嗎..?!/]]
鈴~~~~~~~~~
[[落堂LAW!!]]
希:牙雯`牙詩!!陪我落去買野食牙//
我:你2個自己落喇..我有野做`
希:有咩做??/
我:不關你的事!!`
[[走埋左去牙偉個到`]]
我:喂~我有野同你講`
跟住我拉左佢上天台`
上到去....
我:你牙!!!!!做咩要黎E到牙!!
偉:冇咩野嫁../我貪E到令女多`吹嗎??
[[係人都知講緊大話喇`因為我個間係人人皆知出左名最少令女GE 1間~]]
我:講真話!!!!
偉:....唉...咁我都係驚你好似上年咁JE`咪轉過黎諗住照下你LAW..
我:我GE事唔使你理牙`!!你係我邊個牙`!!!((估下佢係我邊個 XDDDD`))
偉:咩唔關牙!!你GE事就關我事!!
我係你XX黎嫁!!
[[哈哈!!估下個XX係咩`]]

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
希望有人睇喇`XDD\
冇人睇我都會照POST的XDDDD`

頂部
失憶的愛!!!
初生嬰兒

會員編號 119352
精華 0
積分 415
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11040 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-11
註冊天數 6669
狀態 離線
有,,,十卜,,,我支持你ge,,,
你都要睇我作哥d ge bor,,,>v<"ka

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
牙偉:我是你條仔黎嫁!!
我打左佢1野`
我:咪玩牙`=3=
偉:HEHE`邊敢玩我親愛GE牙妹牙XD`
我:...唉..我都叫左你好多次`
叫你咪黎嫁喇`
我已經唔會再好似以前咁`
自從有左牙詩之後`
我堅強左好多XP//
偉:XDD`係牙`仲肥左好多TIM牙!!
我啤住佢`
偉:....不過令左超多牙XDD`!!
我:HAHA`咁就差唔多`=D
咁.......你可以走嫁喇可??!/
偉:使唔使咁快趕我走牙`=口=
我:咁...廢是有人誤會喇.....
偉:哦`我明喇`廢是比你條仔誤會A MA`
得喇~有仔冇牙哥喇`[[嘟起塊面>>好得意XD`]]
我:咪傻喇`HA!你唔係吃措牙`??!
偉:係牙`TOT!!
我唔走牙!!我今日睇中左條令女`係我地班的`
我:.............[[下!!得牙詩1個令嫁之BO]]
但係我又唔想介紹比佢識WO!!因為我唔想牙詩比我牙哥呃左`!!!
但係....我應該點好LE..!??

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
回覆 #5 失憶的愛!!! 的帖子

好 多謝你`XDDDD
不過都係得你1個../

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
課室....
詩:牙雯`尋先你做咩拉牙偉上去GE`??/
我:下`冇乜野牙`我問佢呵左尿未之MA  XDD`
詩:車`-3-唔講就算!!
我:其實....我......係.....佢.........
詩:條女??!/
我:痴線`咪傻喇!!我先唔要亂倫牙>0<!!!!
詩:亂倫???!咁....
你係佢......個女??![[XDD`傻得可愛牙*]
我:=口=我係佢個妹牙.......
詩:下!!!!!!!!!!佢個妹`??
唔似樣GE`!!
我:唔1定要似樣先係兄妹嫁BO-0-!!
詩:咁....又好似係WO`
我:仲有牙...佢尋先同我講話佢想溝你牙`
詩:下!!佢知我咩名咩..`?!/
我:佢話我個班最令女O個個A MA../
咁咪JE你LO!!
詩:咪傻喇=3=`大把人令過我喇`!!
我:聽講你好似係校花黎嫁BO`-0-
詩:咁........
都唔1定係我黎嫁JE`
我:我信我牙哥D眼光唔差的`O個個SURE係你嫁喇!!XD`
不過......我牙哥好花心嫁`
成日都換女`我諗佢今次都應該係咁.....
詩:超!!我又冇話中意佢`點會受佢LE!!\
我:咁都好D`XPP
咁......你中意邊個JE..?!!XDDDD`
跟住牙詩面紅WO!!佢第1次係咁嫁LO!!
我諗O個條友1定唔簡單喇!!XD`
詩:我中意O個個係...............

估下係邊個牙XDD`

頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6785
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好睇好睇呀!!!!繼續POST!
十卜你牙!

頂部
/|!雯bb`
初生嬰兒

會員編號 118625
精華 0
積分 416
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6670
狀態 離線
詩:我中意O個個係.....
牙希牙!!>0<`
我:下!![[唔係下化-0-!!]]
詩:做咩牙!??唔得咩-3-?!/
我:唔係....冇野牙`
詩:我第1眼見到佢就覺得佢好令仔`又好玩!!
又對我好WO`XD*
我:係咩`.....
詩:係牙>0<!!/
你估佢中唔意我牙?!/
我:中意掛.....
詩:你做咩牙////咁冇心機咁GE...`
我:下`冇野牙*可能我尋晚打機打到夜得制好支力喇*
我返屋企先喇`幫我同MISS講喇`88[[走左]]
詩:喂~~搞咩牙佢T口T???

我聽到牙詩話中意佢GE時候...真係好DOWN LO!!可能//我中意左佢掛`
但係`唔可以嫁!!我唔可以咁賤格嫁!!唔可以中意佢!!!!!
唔可以牙唔可以牙>0<!!!!!!我唔想牙詩比我HURT到牙`佢係我最好最好GE FD黎嫁`
所以`我1定唔可以破壞佢地LO!!即使..我繼續中意佢...佢發現唔到..我都唔緊要LO`

本帖最近評分記錄
H1u`   2006-3-7 11:10 AM  代幣  -2   違規版規
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...