I-See 論壇 » 有趣圖片分享區 » 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 你會唸嗎?

2010-12-4 09:08 PM alancheung
100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 你會唸嗎?

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2010-12-4 09:19 PM anna0404302
某某:不錯!「一溝」還可以用來當我的名字!:swQ559F:

「一溝」是很實用的哦...:s4a57xW:

2010-12-4 09:22 PM `小豬仔=]wing
真係「不可思議」啦...太強大了

2010-12-5 02:56 AM Kuuga-K
突然間諗到好多笑點,
例子:
.草薙京真係好勁,因為「京」已經有10既16次方,即係佢火焰既威力有咁多,自殺都得wo~
.太極原來都已經有個數學單位,咁「無極生太極」未即係要由0數到10既48次方?
.電影「中華笑雄」入面既生奴曾經出有一招叫"大海無量",咁佢應該一出就已經勁過南亞既海嘯至係wo~但係都俾人一招KO,個對人應該日日同海嘯較量。
.我成日俾經理話我報"大數",下次佢咁講,我會哀痛咁答佢:「我無錢賠架  ~/o\~」
.旺角好似有間店舖叫「兆萬廣場」,間野既鋪租相信係全港最貴,個名都已經係1兆加1萬,仲唔惡晒?

2010-12-8 07:19 PM 傳說
- -"如果我有一溝既一半就好啦!

頁: [1]