I-See 論壇 » 頭像評評站 » にじゅうさん|Urban Zakapa

2009-8-24 11:22 PM RAIKE
にじゅうさん|Urban Zakapa

近期聽韓文歌。

**** 付費信息,已經隱藏 *****
原圖見附件。

[[i] 本帖最後由 RAIKE 於 2009-8-25 09:55 AM 編輯 [/i]]

2009-8-25 01:53 AM TWING
成個都好好睇
比較鐘意1-3 e個色好睇D ^^

2009-8-26 10:42 PM ttsee
再多啲versions丫笨!

無得比較的話就全部都很好
有得比較的話 我喜歡既次序就係你放出黎既次序
我覺得右邊果位有啲似周董呢!
(算評圖嗎= =)

美化很好 keep closer很match
成件事好c服 nice

2009-8-27 07:20 PM 牙盈''
所以係時候去學韓文 XDDDDDDDDDDDDDD

我覺得 ..  如果冇後面d字可能仲好feel
2隻色都耙
第1隻色就第3個最正
第2隻色就比較鐘意深色d既第1個

2009-9-3 11:02 PM WATERRR
美化唔錯
1-3隻色唔錯
其他都好好,sup

2010-1-3 07:25 PM moomoo
她們的歌很好聽喔
很適合邊喝咖啡的時候聽
曲風輕快舒服:snC260H: 謝謝

2010-1-14 12:38 AM suiyi.
我見到寫住韓文所以先買po :p
韓文歌 韓國明星 韓劇全部都好正
kpop d曲風真係好正 非筆墨所能形容
呢排韓國真係大hit (突然)

第1張最好 自然少少  第2個ver. (顏色邊隻都okay 我覺得灰同啡都okay ) 開始就唔得  好怪
點解d美化可以咁令 o.o

2010-2-3 02:46 AM ★YUNG`;D
3,4,6 i like the most.
美化 looks really good on each one.
i really liek the bg too. romance :)

2010-2-7 03:00 AM 友誼第一^.^
常色美化, I LIKE THAT..

2010-2-11 04:15 PM CHING=D
好靚啊 色超好睇
我鐘意no.3 haha

2010-2-11 11:11 PM yanjaixd
係我問題定點?
原圖圖質感覺上差`
美化好自然~
VER3最好個人認為==
我見到李赫宰XDD(離曬題)

2010-2-18 12:10 AM TSZYAN-
整體好正啦 last果個最好! sup :)

頁: [1]