I-See 論壇 » 頭像評評站 » 7月28日 - 好耐冇點的PS

2009-7-28 11:05 PM 牙帽''
7月28日 - 好耐冇點的PS

HI. ..LONG TIME NO C. ..
好似冇咩人噤=V=""點解會噤. .係未冇左我. ..XD
覺得有D低能噤講  . . ..睇返平平好小人開POST=0=
上次我開POST都好似係6月尾. ..哈哈哈哈
好詔份. .有時唔係唔想整. ..係唔知整邊個好. ..
又唔知整咩圖好. ..今日整BANNER化苧. .我上左黎ISEE. ..
睇下而加你地D字係點整. ..最後. ..我都是但由佢=0=. ..

我愛上了SS501 LU. .. ..OMG. ..
KATTUN我又放棄左. .

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2009-7-29 12:09 AM TWING
好耐冇見 哈哈
banner 同 icon 我都覺得字麻麻 其他都幾好呀

2009-7-29 03:02 AM TSZYAN-
ban des簡左少少
字可以好d
icon 色唔錯
sup :)

2009-7-29 08:38 AM RAIKE
BAN 係可以改字型
ICON 依家都幾好 但俾我會CUT CLOSE UP:D

2009-7-30 12:24 PM 牙豆''
ss501係邊度人黎嫁-_-
好核突呀你鐘意埋呢d xd
同鐘意棒棒堂冇分別呀你! xd

我唔評啦唔識評.
只係掛住你入黎兜個圈;
扣我分啦扣我分啦:D

BTW, 你快d去wp專區睇下我個wp xd

2009-7-30 04:54 PM 牙盈''
[color=black]小豆真係坦白 XDDD
老實講我對韓國男人都冇咩興趣 OTLLL

兩個調色都唔錯
icon唔要字都得啦 有人偷既我同你殺左佢
banner隻字效果其實唔錯 但字型麻麻 同埋底下隻色太深色有d搶

anyway support :)*[/color]

2009-7-30 08:07 PM vincyyy
banner色有d怪
icon幾好啊

2009-8-2 10:59 PM WATERRR
ban字麻麻地,加多少少ds會更好
icon唔要字會更好

support

頁: [1]
查看完整版本: 7月28日 - 好耐冇點的PS