I-See 論壇 » 頭像評評站 » ♥七夕祭り

2009-7-9 09:32 PM TWING
♥七夕祭り

今天部份的原圖 ♥﹏♥
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 TWING 於 2009-7-9 09:34 PM 編輯 [/i]]

2009-7-9 09:41 PM 牙盈''
[color=black]MV ; 你不嬲都得 well done
saki's ; thanks *V*
aoi's ; 又真係有d未完成既感覺
好鐘意個bg但調色真係唔襯
不過感覺幾好
wp so good
花好丫不過呢 ..  我成日覺得加得多花仲要係暗色調就會好似死人 OTL

support XD[/color]

2009-7-9 10:42 PM RAIKE
1很好
2其實我唔鐘意字型= =其他很好
3人灰D 底黃DD仲好MH 色水係差呢度。
4呢個很好

2009-7-9 11:03 PM YAMMI
MV 雖然簡單但調色很好而且很順暢!

BANNER 好酷的感覺特別是留下衣服的感覺
                  但我第一眼反而只留意了衣服

第二個BANNER給人感覺像一幅畫
整個人也像在一幅畫之中,人也很突出,雖然BG好像有點不配但卻又奇妙地配上了。

最後那一個圖質反而可能因為不好的關係,
TEGOMASS的面上都有雜點,
CUT圖好好!

2009-7-10 10:21 AM 蚊:)
1- 簡單而美
2- FEEL很正!
3- 真的有點不MH 但BG很美的說~~~
4- 這個不錯呀!

2009-7-10 10:58 AM vincyyy
gif美化好好
1 ds正,人唔整成黑白會好D
2 人d色同bg mh翻會更好
3 幾好啊

2009-7-11 03:07 PM TSZYAN-
GIF色很好
ban1 feel好正!