2009-6-26 07:49 PM TWING
♥MOMO~

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2009-6-26 08:09 PM RAIKE
1-4睇落去最好:D
2我覺得字用黃/粉紅仲好

美化同調色XD其實又咪一樣~0~
睇你HD就覺得好好 連埋原圖就光左咁(可能因為有原圖 兩幅拍埋一齊就有好強烈既對比)

2009-6-26 09:32 PM ttsee
黑果幾個
1-1最好 其次係1-2 好鍾意 成件事好match
另外兩個麻麻

risako果個
design好 feel好 字可以更好

美化/調色
太光 啲邊有啲桃紅(?)(我唔多識講 XD)

2009-6-26 10:22 PM 牙盈''
[color=black]其實個banner好好feel
但唔知點解睇睇下又覺得中間d字有d太sharp
risako個個睇落都唔錯
好似d background XD
調色光左少少
anyway suppppppp :)*[/color]

2009-6-26 10:53 PM Lamhauqui
1- 1.5 最好啊,大美品。
2- 很喜歡第二個,很有 feeling XDDD。
3- 頭髮弄喑點較好,美化啦。

SUPPORT! x)

2009-6-26 11:47 PM vincyyy
1- 1-4最好啊,中間D字冇咁明顯仲好
2-feel好正,圖溶得好好啊

美化光咗dd姐,調仲可以鮮色d =)

2009-6-30 12:14 AM TSZYAN-
ban1 1&4最好
ban2 個des好靚
字型同字擺位可以好d
最後果張色紫左d
可以深色少少
sup :)

2009-7-1 12:15 AM 牙帽''
做咩banner中間有字=v=?
噤多個我覺得no 1 係最孚. ..banner 黎講. .真係幾正. ..

之後. ...美化/調色果個. ..邊個係整左邊個係未整=0=?

2009-7-22 09:53 PM WATERRR
BAN1 好正,1-1同1-2最正
2 feel同ds好好

調色/美化
光左d,其他都唔錯呀

sup

頁: [1]
查看完整版本: ♥MOMO~