I-See 論壇 » 頭像評評站 » Crazymoon,

2009-5-19 05:51 PM bLUEN
Crazymoon,

恭喜錦戶亮在夏季終於浮水

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2009-5-19 06:14 PM RAIKE
1 : 我鐘意第1個 但人左邊既字BOX(?)太突出!?
2 : 都係1好D 2既綠色過份搶眼 其他方面都唔錯
3 : 字BAN個人問題鐘意藍色姐= =
4 : 冇問題唔錯
5 : 隻灰色太淺色
6 : 都係淺得濟
7 : 2好D 1D火光點怪怪地 字我覺得可以細多少少
8 : 2好D dTT怪怪地咁
9 : 呢個我覺得幾好 但其實淨係中間彩色個部份cut出黎做ban都好好xd

2009-5-19 06:38 PM YAMMI
1234之中我鐘意1多d~
兩個人感覺會有點亂而且呢兩張圖合埋一齊感覺有點怪
5.6 5走字強烈,6個條野好突出..
6右邊那兩個人周邊的黑色有點明顯
字ban 紅色跟藍色也不錯.
紫色都ok
不過淺色個兩個連d字都唔係好睇到(h)
灰色我覺得幾順眼
洪詩我會鐘意2多dxd
因為洪詩1紅色個個框有d怪。
最後一個人幾突出不過我覺得上面重覆ga次數有點多

我以為你有亮tim xd
其實我都未問你叫咩名(h)定係我唔記得?

2009-5-19 08:19 PM vincyyy
1 我鍾意第1個多d,
藍色BG好MH件衫:)
2 1整體比較舒服,2個tt太光

字ban4,5色太淺太光
其它好正啊

洪詩嘅人唔黑白應該會好d

最尾嘅好正@@

support

2009-5-20 01:04 PM 冷面笑像
1-設計很好....美化都ok
2-不加人較好
3-4-黑色不太好
5-6-紅色條較match
7-10-藍色和紫色不錯
11-14-挺白啊...看不到
15-16-不加紅框
17-人可大一點...

2009-5-20 06:51 PM bLUEN
RAIKE
我都鍾意藍色!XD
藍色先係我咖其餘兩個送人[PIA

YAMMI
我純粹帶過佢個名JEI XD
冇咩圖好整呀依排=W=XDD
叫我藍囉XDDDDD[?
依家叫NAO都可以 XDDD[<記唔記依個名係邊度出現過XD

THANKS EVERYBODY :]

2009-5-20 11:06 PM TWING
1 色好正 ... 我鐘意1同4 兩個都好正 .. 2,3 感覺上腳個度唔係連住身咁 哈哈
2 1好睇d .. 都係色好正 .. XD 佢e個髮形幾好睇丫
字ban.. 第3個 .. 紫色好靚 ... (雖然我唔鐘意紫色-0-)
第5個 淺色左d 其他都幾好呀
尾2 既 .. 2 既好d 紅黃個TT 怪怪地
最尾既 .. 好好呀 .. ^0^

2009-6-2 08:18 PM WATERRR
1 色好好 第一個最好
2 1睇好d,隻色我中意
3 藍色果字ban好令
4 唔錯
其他都好好呀,support

頁: [1]
查看完整版本: Crazymoon,