I-See 論壇 » 頭像評評站 » ★ WISHING YOU A HAPPY NEWS YEAR !

2008-12-31 02:28 AM bLUEN
★ WISHING YOU A HAPPY NEWS YEAR !

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 icezoey 於 2008-12-31 02:40 AM 編輯 [/i]]

2008-12-31 02:37 AM ★YUNG`;D
1.  that is amazing pretty .. not kidding
2.  too much! and the bg not mh
3-3 too light
4. love it i want it !!!
5 bg not much
6 nice <3
7 the ban is not that mh ...
8-2 omg thats so nice !!
9 the ds is amazingggg

supppp ;D

2008-12-31 12:05 PM S-ECRET;3
TT襯得好正
DS有自己風格
好中2呢種美化
BLUE..當然記得你啦..幾時整送個BAN比我先XD..去我個送區帖:)

2009-1-1 12:38 AM vincyyy
全部都好靚
DS正到><

2009-1-1 09:43 AM iamBONNIE
好鐘意睇你整既圖shy

1-3隻字有點怪 其他都好正<3
ban1好靚
icon 略為覺得小間果個光左d
ryo ban都幾好
shige icon 靚
小山 banner 好靚!! 就係夠簡單 ~!
arashi 的 我覺得同個底有d唔mh but都幾好
下面的icons are good~!
sup~

2009-1-1 01:51 PM TWING
1 好正 特別係2-1
2 都係好正 DS好好呀
3 尾個唔要字仲好
4 好靚呀
5 尾個唔要個字BH
6 7 都係好靚呀 哈哈
8 幾個都差唔多 不過我鐘意1,2 多D
9 都係E句 好靚呀 ... 哈哈 ..
HAPPY NEW YEAR

2009-1-2 04:08 AM bLUEN
YUNG
thz 不過有 d 唔係好知你指緊邊個 XD

SECRET
好開心 XD!!!
我依排要趕功課先~XD 唔開得PS住~~
開左學之後D野穩定返  一定有你份 XD
禮物呢 .. 我就唔客氣喇 ~XD

#4 THZ

BONNIE
好開心呀KEICHAN我就係想整簡單但係咁俾人話太普通!!!!
真係好開心唔係講笑XD
ARASHI仲有個灰BG版我懶冇貼XD

WINGYI
其實我想講好耐你簽名個亮手真係好萌XDDDDDDDDD
好似係生寫真XD?!
同時係你ICON見到AI既360度PV XD 好HIGH XD
我個禮你會整咖可XD?! 期待中XD

THZ ALL <3

2009-1-2 07:17 PM 冷面笑像
1-整體feeling is ok...第一行第二個美化黃了一點
2-設計不錯....可注意影子的colour可一致
3-美化不錯
4-bg不太match 人
5-可控制美化顏色
6-設計很好
7-可不加光點
8-中間那個較好
9-feeling is good

2009-1-5 03:34 PM WATERRR
1 1-3唔要字會好d,其他都很好
2 ds好得,令爆
3 色好正,美化好好