I-See 論壇 » 接龍專區 » 故事接龍.0.

2008-12-29 07:37 PM 閃卡叔叔
故事接龍.0.

這個是故事接龍(拇指)

是這樣子玩的...

首先把上一樓的故事接下去,

例如:    1#:我在家裡吸毒了
              2#:有人把我叫停了,告訴我吸毒不健康.

就像這樣子,如果又不到的人去接,可以產生一個滿可愛的故事啊~

長度不限(笑)

我先啦!(拇指)

有一日,有個叫阿毛的惡魔從天下跳了下來說要去吃M記

請下面接下去~

2008-12-29 07:38 PM 至尊小學雞
然後阿毛到m記跟櫃台小姐說;3個免費笑容拎走唔該;

2008-12-29 07:53 PM 閃卡叔叔
回復 #2 型勁潮喪a0a. 的帖子

然後櫃台姐姐笑了三個不同的笑容後,阿毛十分滿足
不過櫃台小姐越笑越起勁,因為...
==========================
俾你地作= v =+

2008-12-29 07:59 PM 至尊小學雞
因為阿毛鼻毛長了3尺;

2008-12-29 08:02 PM 閃卡叔叔
回復 #4 型勁潮喪a0a. 的帖子

櫃台姐姐因為笑到好似個大笑姑婆咁,令到阿毛好嬲
佢決定要憎死人類

2008-12-29 08:09 PM 至尊小學雞
但突然1個美女經過;
阿毛弟弟勃起了;D
所以阿毛不再討厭人類;

2008-12-29 08:11 PM 閃卡叔叔
回復 #6 型勁潮喪a0a. 的帖子

佢諗住去姦左條女,點知條女其實係男人
但阿毛都照姦...

2008-12-29 08:22 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]那只黑宅兔.*[/i] 於 2008-12-29 20:11 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
佢諗住去姦左條女,點知條女其實係男人
但阿毛都照姦... [/quote]
爆佢剛個時.
條女無啦啦爆屎;
搞到阿毛成身都係-,-

2008-12-29 08:26 PM 閃卡叔叔
回復 #8 型勁潮喪a0a. 的帖子

阿毛嬲到一巴一巴咁車埋去
但阿毛留意唔倒其實一直有隻眼由一開始就睇住佢
============================
唔明點解會邊成咁-口-

2008-12-29 09:01 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]那只黑宅兔.*[/i] 於 2008-12-29 20:26 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
阿毛嬲到一巴一巴咁車埋去
但阿毛留意唔倒其實一直有隻眼由一開始就睇住佢
============================
唔明點解會邊成咁-口- [/quote]
佢發現左;
1野插盲左隻眼-,-;
----------------------------------
屎眼黎?

2008-12-29 09:30 PM 閃卡叔叔
回復 #10 型勁潮喪a0a. 的帖子

點知隻眼一爆左之後,又冇事喎
阿毛好無奈,又驚驚地...突然俾佢姦既o個條仔...
------------------------------------
我有諗過你屎眼囉-口-...

2008-12-29 10:37 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]那只黑宅兔.*[/i] 於 2008-12-29 21:30 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
點知隻眼一爆左之後,又冇事喎
阿毛好無奈,又驚驚地...突然俾佢姦既o個條仔...
------------------------------------
我有諗過你屎眼囉-口-... [/quote]
佢姦個條仔同佢講.
0h.你已經通過左前往天堂既性愛技術測試.
歡迎黎到天體俱樂部;D
----------------------
我以為你講屎眼咋-_-

2008-12-29 11:14 PM 閃卡叔叔
回復 #12 型勁潮喪a0a. 的帖子

佢一入到去個俱樂部到
就有條唔男唔女既人妖走埋黎姣佢
一開口就「歡迎~請放低二萬大元作你一個月既會員肺(笑)」
佢甩開條人妖想走既時候,條人妖....
--------------------------------------------------------------
唔知唔覺,變左三級故仔-口-

2008-12-30 01:35 AM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]那只黑宅兔.*[/i] 於 2008-12-29 23:14 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
佢一入到去個俱樂部到
就有條唔男唔女既人妖走埋黎姣佢
一開口就「歡迎~請放低二萬大元作你一個月既會員肺(笑)」
佢甩開條人妖想走既時候,條人妖....
--------------------------------------------------- ... [/quote]
條人妖狂打佢屎忽;
原來.阿發係M(被虐狂)黎0rz.
所以佢好興奮.
------------------
我都覺-,-;

2008-12-30 04:31 PM 閃卡叔叔
回復 #14 型勁潮喪a0a. 的帖子

俾佢姦既o個條仔好驚訝
佢話「我阿嘟生存16年未見過咁唔正常既人!」
阿毛「你錯喇,我唔係人!!哈哈!我係惡魔呀!!」
之後全場人SHOCK左
----------------------------------------------------------------
由佢啦= v =+(攤手)

2008-12-31 09:55 AM 兔咩子
[quote]原帖由 [i]那只黑宅兔.*[/i] 於 2008-12-30 04:31 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
俾佢姦既o個條仔好驚訝
佢話「我阿嘟生存16年未見過咁唔正常既人!」
阿毛「你錯喇,我唔係人!!哈哈!我係惡魔呀!!」
之後全場人SHOCK左
----------------------------------------------------------------
... [/quote]
D人:你系惡魔?咪玩啦
阿毛:唔信?信唔信我一叫---全部人自動脫衣服!!
之后..D人....

--------------------------------
呵呵-,-

2009-1-4 11:00 PM hk5a23
全部人自動脫衣服!!
d人去打他
:sdO11M9:

2009-1-7 08:58 PM `y-X-
then呀毛就拎隻鞋打999報警去醫院.

2009-1-7 09:09 PM _Sayuriwing`
點知全部人跟佢打999-v-
搞到線路繁忙-v-"
--------------------------
好爛-_-

2009-2-3 03:39 PM wongj_mh
佢決唔定打999喇,佢打112 - -

頁: [1]
查看完整版本: 故事接龍.0.