I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我又開XD

2008-11-25 07:16 PM TWING
我又開XD

大退步呀 .. HELP ME

PS .. E 度有冇人去左送P機呀

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-11-25 07:21 PM WATERRR
沒退到XD
可以放心XD

我完全唔知道佢黎過:sup44hr:
宜家知唔知放左短片係送機個短未呀?

ICON DS很好,色同美化都好正
每一個都好有FEEL XD
BAN MIX得好好,我唔識整MIX-V-
最後果果好有FEEL好正

SUPPORT ♥3♥

2008-11-25 07:21 PM
AYU ICON幾個DS同色都不錯
07的二個CUT落有點怪
KATO兩個都好靚HA
TODA的BAN同第一個ICON冇咩血色
BANNER同件衫MATCH埋有D花
另外三個TODA ICON都不錯

我係李惠利的呀HAHA

2008-11-25 07:23 PM TWING
[quote]原帖由 [i]WATERRR[/i] 於 2008-11-25 07:21 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
沒退到XD
可以放心XD

我完全唔知道佢黎過:sup44hr:
宜家知唔知放左短片係送機個短未呀?

ICON DS很好,色同美化都好正
每一個都好有FEEL XD
BAN MIX得好好,我唔識整MIX-V-
最後果果好有FEEL好正

SU ... [/quote]

短片我就冇:em16:
相就有 ... 唉..好係好羨慕呀~

THANK YOU

[quote]原帖由 [i]戎[/i] 於 2008-11-25 07:21 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
AYU ICON幾個DS同色都不錯
07的二個CUT落有點怪
KATO兩個都好靚HA
TODA的BAN同第一個ICON冇咩血色
BANNER同件衫MATCH埋有D花
另外三個TODA ICON都不錯

我係李惠利的呀HAHA [/quote]

O.  其實我唔係讀IVE的XD  . 我係YC GA 呵呵...不過今日咁岩放假姐XD

[[i] 本帖最後由 TWING 於 2008-11-25 07:24 PM 編輯 [/i]]

2008-11-25 08:34 PM YI!
回`
有幾個好齋`=]

2008-11-27 08:28 PM vincyyy
D ICON好有特色
design得唔錯
不過有幾個太簡

2008-11-29 02:56 PM 露莎x]`
icons ar all nice.i like the reina's..
reina ban is so dreamy..
toda is a bit yellow there
sup tw sis:D

頁: [1]
查看完整版本: 我又開XD