I-See 論壇 » 頭像評評站 » 2008-08-28 Finally

2008-8-28 07:41 PM RAIKE
2008-08-28 Finally

[list][*]將以前評區開POST 5個回覆或以下既野再POST一次
[*]Monkey Majik新曲真係好好聽
[*]睇返以前開POST打既野都真係幾好笑 而且有時自己都唔明
[*]有了目標做不到∼
[*]9月1日 西史小測 真係興奮
[*]星期六1030明珠孖寶復活 但我只可以聽半個鐘 ( 因為返日文 )
雖然我會選擇遲出門口15分鐘 但都係得45分鐘
[*]ただ、ありがとう[/list]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

真的最後了

2008-8-28 07:46 PM TSZYAN-
ban1很美~
美化很好~
hd icon都ok~
ban2色可以鮮艷d~
ban3,4有點怪(圖質問題)
sup

2008-8-28 07:47 PM TWING
我唸e d 我有評過ga XD
再評下 .. 都唔記得了

1 BG 好好 鐘意2 既字多D
2 色很好 .. 3 好睇D
4 很好
5 FEEL 正
6 . 7 係圖質問題姐

SUPPORT SUPPORT LAST PO ?

2008-8-28 07:53 PM 露莎x]`
:em41: shocked...... reli thes last?!:em141:
then should i stop touching ps as well?:em29:

1 bg nice and mh
2 like ver2,3 gd
icons ar nice
3 nice feel
4,5 pic quality's problem
sup raikee=D

2008-8-28 08:01 PM ttsee
我睇返之前啲懶隱晦既entries(xanga)
都唔知發生咩事

我以為會有最少一舊新野添 Orz
全部都評過點算

ban1-2 hd1-3較好
icons design怪怪地個人唔太鍾意
ban2 就肯定靚啦
ban3-4 都幾好 簡單就是美

救命電視又做搜神傳

2008-8-28 09:59 PM AR琪
1-2的字最鍾意 bg 美化都好靚
head3最正 icons好好睇
最後果2個圖質整整就更好

明珠孖寶係唔係陳思能同石金華 你唔講我都唔知 :(
你呢屆ce生好勤力 加油 !

2008-8-28 10:00 PM 牙盈''
[color=darkslategray]希望你真係做到呢個係你既last post啦
我好期望下年見到你考完英文後既another first post!
當然仲有放榜之後既報喜post啦xdd

你係邊學日文 @@

我好似一個都冇評過 ..  但又見過d喎 ..   我好慚愧 @@
1st 美化就係1st最靚;但2nd最match
2nd 字最襯3rd
icons唔錯
最後2個圖質問題啦la ..

support :)[/color]

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2008-8-28 10:02 PM 編輯 [/i]]

2008-8-29 12:12 AM iamBONNIE
人會變月會圓
大個d睇番d舊野覺得自己好低能= =

all are old - -
1字擺位我鐘意2 字效好
2 3最好
icon 幾好但我唔係好喜歡小山果兩個 ^+++^
3 三隻字 好夢幻 = = 好
4 5 圖質問題 but都好好

last post ? れバザシよ
加油呀..........................bonnie 仲未溫完中史呀........ ^++++^

2008-8-29 02:21 PM bobbycute
拉奇加油*VV*
等待你下年八月八(下年仲係唔係八月八?)的好消息*VVVV*

唔少都評過(?)

最後兩個banner:
1..有點暗
mixing很好
2..很好

support raike*VVVV*

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2008-8-29 02:23 PM 編輯 [/i]]

2008-8-31 09:57 PM WATERRR
1 BG很好,1-2最正
2 3個都好正
3 DS唔錯
4 FEEL好正
5 6 圖質問題,SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: 2008-08-28 Finally