2008-8-5 09:18 AM 牙盈''
thanks;

大家好耐冇見啦
好啦好啦尋日就放左榜啦 XD
F5仔大家都放下心頭大石
滿意既就要繼續努力;唔滿意既都唔好灰心要繼續加油呀
至於我呢 ..  其實我尋日就想上黎同ISEE既大家報告下 =3=
但我又N咁耐冇整圖唔知點開POST Orz
於是尋日就趕工點知都係臨訓前先整得幾個 ..
今朝一番工就POST上黎先啦 ..

我呢 ..  考到27分呀 =3=
都好滿意 XDDD  又好驚訝 ..
因為有好幾科我都冇預計過有咁既成績
要多謝所有為我加過油既人同daddy mami XD

希望下年既F5生都要好好加油呀 XDD

以下係辛苦趕工既作品 Orz
其實ICONS仲有2個 ..  但漏左係屋企 ( !? ) XDDD

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-8-5 09:35 AM Kathy..
27分..盈盈你超勁呀!!!!
恭喜哂^V^

ICON唔錯呀~
BAN.我覺得TT可以整埋係人後面..(唔知你明唔明XD)
2好D..

SUPPORT∼

2008-8-5 09:44 AM ★YUNG`;D
因為我吾洗考..所以吾知D分點計 -_-
但恭喜你 ;)

OKADA可愛呢*3*
ban TT 怪怪的 擺位也有少少怪

2008-8-5 11:16 AM AR琪
YING好勁呀 !! 中六加油 我都要 :P
BANNER鍾意有影果個 ICON唔錯呀 :P

2008-8-5 11:37 AM 露莎x]`
wow.xdd so great!!ying is soo clever,xD

icons ar nice
ban i like the one without shadow..
sup ying=D

2008-8-5 11:37 AM KABO`
好久不見:em37:
icon美化唔錯,,
ban好好,,tt加得幾好,,人的美化稍為橙咗d,,

2008-8-5 12:47 PM WATERRR
牙盈好勁呀xd
得到27分,恭喜

icon美化好好
ban tt落得好
有影果果好正,sup

2008-8-5 01:20 PM RAIKE
ICON1色可以再好d
2好好
banner1好似順眼d xd 隻色好好

27分係好勁好勁 -,- 恭喜哂你 F.6俾心機

2008-8-5 01:38 PM CHING=D
盈盈超勁啊 27分:]
辛苦哂啦 F.6加油 ^_^

2個ICON好都好好
BAN都好正
但我覺得BAN1正D

2008-8-5 02:40 PM bobbycute
27分??
神人呀*V*
恭喜你>WWWWW<

評語同kathy一樣
人後都上埋tt更好

sup:D

2008-8-5 03:06 PM 蒙妮卡x]`
恭喜^V^ 盈盈好叻呢

ICON1色灰左 D
ICON 2 和 BAN 都很好, 色好靚
SUP

2008-8-5 07:30 PM S-ECRET;3
icons are nice
ban feel is soft
congratulations to u ..ying:)
sup:)

2008-8-5 08:44 PM ying._.
ICONN色好好呀..
ban 2 好d, 有影feel好好多 ;)
support `

ps 27分好高呀 ` 恭喜哂 ;)
我都希望自己可以咁高分:s1x77Wz:

2008-8-6 09:28 AM cat.
我低你10分 = = 你唔好再勁d = =|| XD

第2個icon好靚 =] ban1好d, bg個色唔襯個人, 深色少少會好d :em02:
f6加油 :em02:

2008-8-6 11:03 AM wsyan.
恭喜你呀:)27分好勁呢
icon好靚
ban1好d,美化都唔錯呀

support

2008-8-6 11:21 AM iamBONNIE
嘩27分超勁呀*0*
真係超級勁 繼續努力呀

oh no親愛的okada masaki ^3^
睇完太陽與海真係愛上佢
第三集睇到我喊 真係喊鬼左

icon好好
banner tt整埋落人後面更加美妙 XD