I-See 論壇 » 頭像評評站 » 又係別壇b!d - 3 -

2008-7-5 10:17 AM W.
又係別壇b!d - 3 -

轉左新風?!
大家評評吧..thank you=]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-7-5 11:18 AM
麗奈那張CUT不太好O_O

黑澀會那張的整體設計我很喜歡=D

2008-7-5 11:40 AM W.
[quote]原帖由 [i]葳[/i] 於 2008-7-5 11:18 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
麗奈那張CUT不太好O_O

黑澀會那張的整體設計我很喜歡=D [/quote]
對啊..我都覺reina的cut得麻麻..={
忘了save PSD..
NEVER MINE LA..
THANK YOU 你的意見..我會改進的=}

2008-7-5 11:51 AM 露莎x]`
all meifa bit yellow.
ds is nice.i like the ai icon
overall is ok,only meifa's problems
sup wanda=D

2008-7-5 12:44 PM 友誼第一^.^
ban1(洪詩).. 有點素材的配色撞了, 不太好看..東西加得有點亂

ban2.. 字型和字色不太好看..

ban3 (reina) cut得麻麻地...

ban4 (fiona) ...這張最好..各方面很mh

ban5 (6棒) 字色不好..

ban6 (鬼鬼). 很soft. 但好像美得太光

ban7 (黑澀會)..整體不錯

icon們..不懂評, 但覺得ai的幾好

sup!

2008-7-5 12:52 PM cherrie-v-
1,3,4,5,6 字可以轉
3,4,6,7 美化有待改善
icon set美化太白
support wanda babe :P

2008-7-5 12:54 PM -男人.
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-7-5 01:58 PM AR琪
1 個人唔係咁鍾意咁CUT
3 CUT得可以再好D
ICON光左D
其他幾好

2008-7-5 11:05 PM bobbycute
美化有點偏黃
1,3,4 cutting都不太好

sup:D

2008-7-6 02:55 AM TWING
1 人同bg 唔係幾mh 咁