2008-7-3 06:14 PM iamBONNIE
suck

suck呢隻字 讀音好好聽

你最好比個無聲既咪比我
咁我把聲就唔會大聲

眼訓到喊

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-7-3 06:29 PM TWING
BAN BG 不錯 .. 冇影好似好D咁 .
HD 美化很好 . 字不錯 .
SUP

2008-7-3 07:08 PM RAIKE
你隻大大既女裝 LOOK XD 估唔到你整
美化紅左DD 人擺高D好睇D!? 影淡D仲好

下面兩個美化都好靚 你美得好 你隻大都好靚[B]女[/B]

2008-7-3 07:46 PM 蒙妮卡x]`
你最好比個無聲既咪比我
咁我把聲就唔會大聲
XD我覺得呢段野好好笑 XDDD

1 人擺高 d 好睇 d
hd 很好 :)

sup小 bon <3

2008-7-4 12:38 AM bLUEN
ban 個影麻麻. bg 好靚xd
下面 d hd 美化全部好正 *0*
supppp

2008-7-4 12:51 AM 牙帽''
BANNER 美化紅了一點. ..BG不錯. ..美. ..
2個美化都很好. ..SUPPORT

我都好眼訓. .回埋LEI幾個POST我都訓了. ..
一早返工. .放工返學. ..返到屋企都11點幾. .食D野又訓教=0=

2008-7-4 11:30 AM AR琪
BAN人放高D好睇D HEAD2個都好好睇 美化正

2008-7-4 06:43 PM 露莎x]`
ban meifa bit red bg is nice
all hds ar nice love the meifa

2008-7-4 07:25 PM bobbycute
1..無影更好
2,3..nice mafa

我認得佢!
做受君個個x]
佢d相真係非常十分極之難搵omgT^T

sup bonnie:D

2008-7-5 09:08 AM 友誼第一^.^
ban1美化紅左小小, 字型麻麻地, 同埋空左小小, 有點簡

剩餘既美化, 棒:s2u69X4:

sup!

2008-7-5 09:52 AM ttsee
banner 美化紅左少少
人放高+右邊啲會好啲 字型唔太match
影唔要好啲 bg幾靚但唔太match圖

下面既 美化很好 =)

2008-7-5 09:54 PM WATERRR
ban bg唔錯,沒影會好d
hd 兩個美化都好好,字唔錯

sup

頁: [1]