2008-7-2 12:29 AM bLUEN
july

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-7-2 12:51 AM
都CUT得幾好呀
喜歡ICON的調色
畫質差的圖就拿來做復古風吧XD

2008-7-2 07:47 AM AR琪
色都好靚 特別係rosa果個
icon都好正 唔加字的仲好 :D

2008-7-2 07:56 AM ★YUNG`;D
icon最好`色很正呢!!
SUPP

2008-7-2 11:33 AM 露莎x]`
:syl68Ba: will ban is amazing,xddd love it so much<3
icons ar nice too words can chg
sup blue babe<3

2008-7-2 07:26 PM TWING
e 兩套我都好想睇
特別係code blueXD 有gakki 喎 ..

第一 字麻麻 .. 3個冇乜大分別 .. 不過2好d
第二 色有少少怪咁
第三 頭髮有少少藍
第四, 五不錯
icon 都幾好呀

2008-7-2 07:29 PM bobbycute
1,4,5,iconz..超正
2..可光一點
3..cut可更好白邊可更uniform

有空可到我收區的post幫我整ban嗎?*V*

sup:D

2008-7-2 08:53 PM RAIKE
1好似3個都冇乜分別咁 =,= 都係字型唔太好之外都幾好
2除左字都好
3cut貼d個人好d
4唔錯
5都幾好
icons都係幾好 xd

2008-7-2 10:43 PM 牙帽''
你地就好. ..唔洗返學好快就. ..
我仲係要日日返工. ..=0=. ...

小山跟小亮的BANNER 最好. ..我覺得. ..XD
BANNER 1 面上有綠色的TT喔. ..

ICON整得不錯. ...SUPPORT

2008-7-2 11:04 PM WATERRR
1 三個好似差唔多@@
字型唔太好
2 色怪左少少
3 CUT埋個到D白邊會更好
4同5 唔錯
ICON唔錯,SUPPORT

2008-7-3 12:02 AM iamBONNIE
1字唔係太mh
2都係字問題我覺得
3幾好
4好
5幾好
icon除左rosa字唔太襯 其他都好靚

2008-7-3 12:25 AM 蒙妮卡x]`
全部都好正呀尤其係個 toma ban
但 ryoyama 果個圖質差左 d :)

sup

頁: [1]
查看完整版本: july