I-See 論壇 » [ BERRYZ 工房區 ] » Berryz工房 - 17th PV

2008-6-29 12:49 AM Joyce*Tsz
Berryz工房 - 17th PV

[box=#FFFFFF]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[color=Blue][b][size=4]回覆不合資格將被扣分[/size][/b][/color][/box]

雖然今次好美,
但MONKEY個套3真的很''可愛''
想不到KUMAI趺出TOP,
跌得咁明顯@@
不論打歌服/SOLO都是。
不過CHINAMI有多D SOLO的確是好消息@@
我覺得RISAKO很美,,(如果再FIT點..)
因為今次是絲襪,
小雅同熊井都好美,近鏡最萌>V<
MASSA是很可愛的說,
KUMAI8月生日,生日GOODS都希望是美美的17TH打歌服(笑)
各人都有SOLO,,SINGLE V一定好好賣,因為大家都很可愛XD

[[i] 本帖最後由 Joyce*Tsz 於 2008-6-29 12:54 AM 編輯 [/i]]

2008-6-29 07:22 AM ★YUNG`;D
KUMAI 系冰個好想知

massa + chinami 多左solo`可能因為首歌是搞笑的
而佢2個又係搞笑之人`

有一幕 全部著猴子裝系度唱
而Momo狂系度跳 因為 佢太矮系后面 xdd

整體好可愛
特別猴子裝  近鏡個個都好令`
*massa 令左

2008-6-29 09:30 AM [`CHIN-]
個PV真係好得意!!

本身既打歌服好令,,

吾知點解戴帽特別令!!xD*

猴子裝好得意!!

估吾到會有呢PART*

小千成日出鏡做埋D古怪表情,,xD*

同埋今次小千同MAASA多左SOLO呢!!

開心到我係咁笑,,

但YURINA少左又吾多開心,,矛盾*

好鐘意今次呢首歌&PV呢!!

thx po*=)`

2008-6-29 11:55 AM 露莎x]`
kumai is yurina lae,xd
yurina reli fewer this time@-@

haha,the pv is so pretty
their outfits before is so pretty
the monkey clothes ar cute,xDDD kawaiiiiiii!!<33
all ar pretty ah,,xddd
massa  and chinami come more in the pv!so funny,xd

2008-7-13 09:38 AM KLKLSZ
Thank You!谢谢分享!:syz16G9:
这首新歌PV我收下了,不错哦!:swQ559F:

2009-5-27 08:55 PM 我愛李=]
佢地個個都好可愛=]

套33都ok!!:sFQ90Oy:

頁: [1]
查看完整版本: Berryz工房 - 17th PV