I-See 論壇 » 頭像評評站 » 請原諒我 原諒我不成熟

2008-6-22 11:42 PM bLUEN
請原諒我 原諒我不成熟

蕭敬騰 - 原諒我
超級好聽 !

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-6-23 07:47 AM AR琪
我睇到歌詞即刻入 蕭敬騰d歌好好聽:em28:

1中間的啡色唔係同bg咁襯
2咁cut都幾好呀 但細人2有d怪怪地
3starbucks的 logo唔要仲好
4色同美化唔係咁襯
5好靚
6咁多人有d亂 中間的人都暗左佢比較好
7 8色靚 唔錯
9左右好似冇咩連貫性咁
10冇字靚d
11 12 13 都正呀 特別係risako果個

2008-6-23 08:35 AM ★YUNG`;D
首歌好正. . .

丁DS好首丫`好中意
好令..但鄧麗欣果個BH怪怪的

2008-6-23 02:10 PM 露莎x]`
all ar so great!
i love those ds...
thz the risako ban.love it!<3
some meifa bit red
sup blue babe<3

2008-6-23 07:04 PM destiny719
整體OK......
灰色細字有D怪.....

2008-6-23 07:54 PM TWING
1 好正
2 左面字字BH/TT 唔要仲好
3 DESIGN 不錯
4 圖同BG 唔係咁MH 咁
5 很好呀
6 有少少亂咁
7 不錯
8 框麻麻
9 DESIGN 很好 好特別
10 靜態好睇D .

2008-6-23 11:30 PM RAIKE
1個行白色BH用灰色可能好睇D 其他都好
2手臂既BH冇左好D 個邊我又覺得冇乜野幾好呀
3 D色唔太好 DES就幾好
4呢個既色比較亂
5字色改改應該更好 整體都唔錯
6人太多搞亂
7排版幾好 但D色我點睇都係有點怪
8框之外都好
9字色唔MH 其他都唔錯
10動靜都幾好

2008-6-25 08:20 PM WATERRR
1 唔錯
2 d bh怪怪地
3 5 7 好正
4 色同美化唔太襯
6 太多人較為亂
8 框麻麻
9 ds唔錯
10兩個版都好好睇,sup

2008-6-26 12:49 AM 冷面笑像
1-style挺好
2-不加網bh...美化挺好..design挺好
3-pink的bg不太match blue的bg
4-美化挺黃了
5-美化挺紅...design挺不錯
6,11-溶圖挺可改善(中間)
7-右邊的他..可刷去頭&身上的tt
8,10-美化挺好
9-黑白bg不太match 人
12-可以閃慢點

頁: [1]