I-See 論壇 » 頭像評評站 » 久休復出 - 0 -"

2008-6-20 05:56 PM manki..
久休復出 - 0 -"

[font=Impact][align=center][color=DarkSlateGray][size=2]給 hat 的作品,, 不知你看不看到咧..-v-

很久沒弄,很久沒掂,
個幾星期前說復出幫弄也沒有好好的幹!!

不好意思-,-因為我的工作到今天正式結束.
now 有一個算短暫時間的空閒..休息休息.

現在找尋本來的ps3...所以作品還不好.
久休了那麼久... 看到大家的弄圖成效, 我太失敗了-.-" ha..ha...

anyway, 我也要努力研圖, 不然這區版主怎麼幹!!

ps. 申的作品還是會弄的"  請等等...[/size][/color][/align][/font]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-6-20 06:03 PM 牙帽''
田中好可以lei個圖. ..xd. ..
整得很不錯. ..很有你個人既feel. ..好明顯不是跟人之作. .哈哈
唔洗返工就岩喇.. .可以同我講多d野. ..xd
今晚11點我先會on到. ..對唔住. ..今晚send比你. ...你要on喔
先thx你的田中banner  了

2008-6-20 06:09 PM ttsee
人果度同人附近青得濟
bg幾靚! 較返個人果度就正晒! :)

2008-6-20 06:41 PM TWING
美化藍左D咁 ..
其他都好正呀 ..
整圖還是很強呢XD

2008-6-20 06:55 PM RAIKE
係人青左D咁 同底既色唔太MH咁
其他都好

2008-6-20 07:30 PM bobbycute
琪琪琪琪琪*V*

美化有點青
tt和圖不太mh

sup^V^

2008-6-20 07:47 PM manki..
我漏左少少野無整= =吾記得mh 返d 人tim..ha"
thx all"

2008-6-20 08:56 PM 露莎x]`
waiting the ban for the apply ah=D
ban bg is gd
meifa bit blue
sup manki=D

2008-6-20 09:11 PM AR琪
人同周圍青左d 其他都好靚呀 :D

2008-6-21 08:34 AM lilyandlily
bg is nice
colour can be more match with bg
sup ar

2008-6-21 09:30 AM ^vanilla^
-______-

..個女仔吾系甘令..(sOr)

2008-6-21 10:24 PM miko.
人邊青呢`
底同人吾系好襯`
其他都好好`

SUP

2008-6-22 12:30 PM destiny719
BG幾令令....
但係同人5 mh

2008-6-22 09:28 PM WATERRR
美化青左d,bg唔錯
其他都好好,sup

2008-6-22 09:56 PM
個feel不錯
仲係好有manki的feel.xD
tt漸變得有小小不自然

2008-6-22 10:17 PM ●→S!U鈴※←
y0....
不錯呢-3-"
我覺得幾令呀
cmcm=]

2008-6-23 01:02 PM 冷面笑像
人可放高一點...美化挺可以...bg挺可以但不match人

頁: [1]
查看完整版本: 久休復出 - 0 -"