I-See 論壇 » 頭像評評站 » 無與倫比的演唱會

2008-6-19 01:16 AM iamBONNIE
無與倫比的演唱會

<<多希望你在>>
唔係青峰作曲作詞都唔會聽
歌詞真係好正

613 sodagreen演唱會
一場無與倫比的演唱會

印象最深刻的是 全場大喊
[size=4]家凱脫衣服![/size]
他脫了shy

當天sodagreen有這句口號
蘇打綠 蘇打綠 蘇打 蘇打 綠綠

題外話
我想改名但要6000大元真是昂貴
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 bonnie. 於 2008-6-19 01:17 AM 編輯 [/i]]

2008-6-19 02:03 AM 大樂
看完之後...第1個感覺是張圖很簡單...十卜..簡單就是美

2008-6-19 02:46 AM TWING
不錯呀 ~
唔加D TT 可能仲好 ..

2008-6-19 07:02 AM miko.
我FD想睇但買吾到飛囧`

幾好XP
不過冇左TT好似好睇D`a_a
sup

2008-6-19 11:48 AM 露莎x]`
nice ah
no tt maybe better
sup=]

2008-6-19 12:14 PM AR琪
好有feel 字好好睇 唔加光tt仲好
我第一次聽蘇打綠都係一首小情歌 好好聽 shy

2008-6-19 02:15 PM RAIKE
冇TT好D 其他都好

知道你幸福 你睇到你隻愛人∼可惜你唔係坐前面啦朋友∼

2008-6-19 02:33 PM EMALI
我13號都有去喔:D
家凱尷尬好搞笑!

2008-6-19 10:17 PM WATERRR
FEEL唔錯,唔加TT會好D,SUP

2008-6-19 11:18 PM 蒙妮卡x]`
我淨係聽過佢地隻小情歌 xd 好聽 xd
得閒 sd 幾隻黎丫 XD

個 ban 不錯呀, 上身上 d 紅色線唔要仲好 :)

sup

2008-6-19 11:32 PM 可愛女人
怪得黎simple
但吾係差架xd

2008-6-20 12:21 PM 冷面笑像
可刷去中間的紅光條..加一點煙的效果

2008-6-20 12:46 PM ttsee
好羨慕你啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊~~~~~~~~~~~~~~~~
我考試無得去 /___\ sodagreen is so great

banner不奇怪不難看 好好feel 色幾match

羨~慕~

頁: [1]
查看完整版本: 無與倫比的演唱會