I-See 論壇 » 頭像評評站 » 2008-06-18 Wed

2008-6-18 07:15 PM RAIKE
2008-06-18 Wed

我已經視自己完左考試

聽日最後一科西史 最飄忽既的一科。
都預左今次都幾奇怪 溫得最多既又冇信心
溫得最少既反而做得開心同有滿足感

得閒到我整BAN
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-6-18 07:42 PM AR琪
第1個mix得好好睇 美化好正呀
第2個的字型好得意呀 :D

2008-6-18 07:48 PM 小霞.
拉奇;

0rz||| 入到黎先知道你幫我整左LeahBan;
好興奮; 評下先x)`

第一個; 美化好美; 人物跟背景溶在一起;
盡騷Leah身材X)

第二個; 比較簡; 但是個字型好special;
好喜歡Xd

2008-6-18 07:55 PM 露莎x]`
1 amazing*o*mix is perfect
2 dun like the bh,but the wordings ar cute
sup raikee=D

2008-6-19 12:17 AM iamBONNIE
mix好
如果左面個海都變埋藍綠色就wonderful
2果個幾特別 唔錯 ~

2008-6-19 02:38 AM TWING
第一 不錯 2個冇乜大分別咁XP
第二 TT 唔似加落去咁 字好正 .

2008-6-19 10:12 PM WATERRR
1 MIX得很好,美化好正
2 字好好,SUPPORT

2008-6-19 11:21 PM 蒙妮卡x]`
1 mix 得很好 :D 咁排法好正 XD 最右果個擺高 d 仲好 XD
2 搞笑得很可愛 :) 好中意隻字

sup

2008-6-20 12:19 PM 冷面笑像
1-(2)的美化挺較好...

2-花的形狀挺怪了

2008-6-20 12:44 PM ttsee
好似第一個好過第二個 不過我都未睇到果d係咩(字)黎 =,=
圖好正 色好好 feel都係
第三個唔要影好啲 :p design好正好特別好靚 :D

2008-6-20 01:32 PM S-ECRET;3
haha,,I am already finish the exam,,so free now:)
ban 1 mix is great,,meifa and all are gd ah
ban 2 words so funny
sup:)

頁: [1]
查看完整版本: 2008-06-18 Wed