I-See 論壇 » 頭像評評站 » 或許人們都一樣 越受傷 越健忘

2008-6-18 06:13 PM AR琪
或許人們都一樣 越受傷 越健忘

[color=Wheat]如果 王子的新衣 可以讓我挑選 我的動脈會被看見
寧可危險 有些瘋癲 沒有遮掩[/color]
好ROCK呀首歌

我而家十隻腳指都黑曬 只怪GRAD DIN對鞋
生平第一次穿高跟鞋 估唔到辛苦到咁 -,-

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-6-18 06:44 PM 露莎x]`
haha.i dun believe yur tose will turn black.xdd

feel and bg ar nice
meifa can white a bit
sup ki ah!=D

2008-6-18 07:11 PM RAIKE
美化唔錯 底好好 我係覺得CUT仲可以好D
件衫好似溶得怪怪地咁

2008-6-19 12:12 AM iamBONNIE
我聽緊蕭敬騰首多希望你在
吳青峰作曲作詞 XD
我覺得佢唱自己既歌 把聲無唱小情歌咁頂癮

好有feel @v@
係佢隻右手衫位有dd怪
其他都好好

2008-6-19 02:35 AM TWING
BG 不錯 . 手既邊邊位暗左咁 .
其他都幾好呀 .

2008-6-19 07:08 AM miko.
我第一次著果時都系咁,不過系紅晒成隻腳=0=`

美化同個底好好`我覺得字下面冇一d線好睇d`
sup

2008-6-19 12:10 PM AR琪
thanks all

bonnie
蕭敬騰唱小情歌我都笑左 但佢翻唱背叛 世界唯一的你果d歌

我就覺得好正 首歌都係青峰唱最好聽

我重要比個穿4寸高張鞋的同學踢左一腳 痛到要死

2008-6-19 12:16 PM lorin
美化唔錯,,
個ban底都好有feel,,