I-See 論壇 » 頭像評評站 » 2008-06-17 Tue

2008-6-17 09:12 PM RAIKE
2008-06-17 Tue

聽日星期三 文學我的最愛但最憎考 因為太長
後日星期四 一科西史加中文小組討論
咁樣考試就完左 真係好快

我依家驚後日多過聽日 聽日既野識就識唔識就唔識

**** 付費信息,已經隱藏 *****

BRIGHT首Brightest Star真心覺得好聽

2008-6-17 09:20 PM 冷面笑像
1-其實是否用來做gift icon的?美化挺紅, design挺好
2-都是用來做gift icon的? (2)的bg不太match人

2008-6-17 10:17 PM AR琪
文學都係我最愛 同學溫到想死 我就愈溫愈開心
但我CE都送左十幾分比EAA 仲要係DOUBLE咁計的常識

set1 美化好紅 但都係好有feel
set2第1 2個最正 第3個tt唔係咁襯咁 .. :D

[[i] 本帖最後由 AR琪 於 2008-6-17 10:19 PM 編輯 [/i]]

2008-6-17 10:29 PM RAIKE
十幾分 -,- 我隨時會當場喊出黎
文學係我到現時為止最有信心既一科 除左賞析時好時壞 -,-
同埋讀文學好輕鬆 好開心 XD

其實紅唔係美化 係個TT -,- 連埋下面個紅條一齊
見效果幾好就咁整 原本美化唔會咁 XD
THANK YOU

2008-6-18 12:26 AM 蒙妮卡x]`
icon 第 1 行 -冇字好過有字 XD 幾好呀個 feel 不錯
第 2 行第 3 個 TT 唔多 match 咁 XD
其他幾好 xd

我仲記得 F.3 ELIT QUIZ我唔記得溫書搞到得 10/28 -.-
我考之前仲話有 10 分請自己飲茶 -0-
SUP

2008-6-18 01:46 AM TWING
好正既icon
第一個冇字既好d ..
其他都很好呀 . 特別係那些實驗品xd

2008-6-18 12:29 PM 露莎x]`
nice icons ah
the first one without words is better
the last icon tt not so mh
sup raikee=d

2008-6-18 12:39 PM iamBONNIE
點解讀文學輕鬆 /0\ 多野背到crycry

1-1好過1-2 紅得靚
之後果d都幾好

2008-6-18 04:16 PM ttsee
set 1
罕有地覺得二三好啲 :p
set 2
二號仔啲彩色點怪怪地
一唔要啲點仲好 三最靚

我就黎有得整啦hiphiphurray!

2008-6-19 10:27 PM WATERRR
SET1 頭兩個紅得黎好正,沒字好睇D
SET2 唔錯,SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: 2008-06-17 Tue