I-See 論壇 » 寵物區 » 待領寵物區 » [轉][收費]可憐雪橇犬待領

2008-6-4 07:53 PM YIU`XD
[轉][收費]可憐雪橇犬待領

-----------------------------------------------
A ♥ 待領寵物品種,, 雪橇犬

B ♥ 待領寵物性別,, 雌性

C ♥ 待領寵物歲數,, 3歲(1/1/2005出生)

D ♥ 待領寵物外表,, 棕加白色

E ♥ 待領寵物性格,, 乖乖

F ♥ 有否特別健康問題,, 已絕育

G ♥ 聯絡方法,,請電2232 5529與本會香港總部(SPCA愛協)職員聯絡並說出編號#161095

H ♥ 寵物圖片,,請切換完整版來瀏覽圖片和連結
------------------------------------------------

[[i] 本帖最後由 YIU`XD 於 2008-6-4 07:54 PM 編輯 [/i]]

2008-7-9 01:58 PM ianthachow
請問大約多少錢?
如價錢ok,我會想buy
我理想的價錢:大約$68-80

2008-7-15 10:10 PM 柒小貓=)
好可愛的狗狗啊~~

2008-8-5 11:08 AM ah傻婷
回復 #2 ianthachow 的帖子

你呢個價錢一定無可能啦....我俾咁少錢你...你俾隻狗我好嗎- -

2008-8-23 04:44 PM ianthachow
你直接d話個價錢俾我heard.睇下會唔會think下buy or buy

2008-8-23 04:56 PM kamBABiii:)
隻狗好靚呀,可惜屋企唔俾養/_\
我問下d fd要唔要啦:)

2010-8-7 09:33 AM Moon~玥
要左依隻就等於屋企要長開冷氣~~
負擔好大~~
雖然可愛~~但我唔想不負責任~~

2011-10-14 01:41 AM RED.
[quote]原帖由 [i]ianthachow[/i] 於 2008-7-9 01:58 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請問大約多少錢?
如價錢ok,我會想buy
我理想的價錢:大約$68-80 [/quote]
ON9未訓醒?
狗狗係可以60-100蚊買番黎@@?

頁: [1]