I-See 論壇 » 頭像評評站 » 小弥♥

2008-6-4 12:32 PM 熊 
小弥♥

見靚圖又整 -3- 評 .. AYA 很美 XD
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-6-4 01:07 PM AR琪
1的很好呀 擦左佢手的bh(?)仲好
2的好清新 都好靚
head3的字一般 其他都幾好呀 .. :D

2008-6-4 04:13 PM TWING
HD 很好呀 .. 不過我覺得字可以再細D
BAN 1 擦左手度D BH好D
2 很好呀 .. 圖擺位好正 ..

2008-6-4 06:12 PM 冷面笑像
1-美化colour有點青, 可刷去手臂上的圖bh
2-美化挺好
3-美化挺好, 右一可做銳化

2008-6-4 07:14 PM eileen2106
1)美化有待改善..感覺頗清新..
   唯人物較白滑則更好..
2)美化方面不夠白滑..字的後半段比較難看清..
   但字頗match ban底...
3)最後一個人物很怪...第一個最有feel..
   第2個建議用曲線稍稍調光=]

2008-6-4 08:35 PM WATERRR
1 左手擦左bh會更好
2 整體幾好
head 字可細番d,其他都好好

sup

2008-6-4 09:47 PM 牙帽''
LEI D 圖真係好美. .AYA正. ..呵呵. ..
BANNER 1 唔要字更好. ..手上面的BRUSH唔要. ..XD
BANNER 2 跟HD美化不錯. . HD很有FEEL. ..SUPPORT

2008-6-4 11:14 PM bobbycute
我都估到你整這set picXD
這套pic真係映得好好

1..words can change
2..可磨皮
細字可轉
3..美化色都幾靚

sup:)

2008-6-5 12:32 AM 蒙妮卡x]`
1 手上的 bh 不要更好
2 不錯
hd 都不錯 :D 最尾果個朦左 d

sup

2008-6-5 05:23 PM 熊 
[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2008-6-4 11:14 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我都估到你整這set picXD
這套pic真係映得好好

1..words can change
2..可磨皮
細字可轉
3..美化色都幾靚

sup:) [/quote]
:sWh98W1:  唔見左你既 ?! XD 係丫哩輯相真係好靚 , 我想她出寫真呢 XDD ...

2008-6-6 08:59 PM 小戀;}
#1.字型可以轉1轉*3*;
#2.很自然喔;}
但沒有血色/__\"
可以美化多點;}
#3.有2張過綠喔:)
加油喔:}
整體都蠻美喔;v3v`!

2008-6-7 07:50 AM 露莎x]`
wow.aya is pretty there.xd
1 can whiter
2 is nice