I-See 論壇 » 頭像評評站 » 大心宗佑 xd

2008-5-30 05:02 PM bLUEN
大心宗佑 xd

唔係講笑 lf 真係好好睇 xd

太耐冇返泥 是但貼 d -_-
唔知有冇人理我 xd

**** 付費信息,已經隱藏 *****

有緣再會。

2008-5-30 05:12 PM RAIKE
icons係d字唔太好咁 其他都幾好
toma個ban唔錯
stephy jason個兩個都幾好
p既 右邊3幅圖怪怪地咁
之後既字唔太好
字ban 個底既bh硬左d
最後既幾好

2008-5-30 05:14 PM NumberOne:D
好多BAN@@ 我記得你但唔識你-v-
全部ds都好好,生田斗真個好好feel
第5個左邊人好似光左d
洪詩果個超靚,美化好靚
support

2008-5-30 05:21 PM 低B仔;
ICON SET跟山P那個好美*_*
支持:D

2008-5-30 06:30 PM 蒙妮卡x]`
icon 第 2 個美化麻麻
最後果個 tt 不太 match
其他都好好
toma ban 字不太好
其實 ban 都很好呀.. des 好正
最尾個 icon都不錯 :)
sup:em11:

2008-5-30 06:43 PM AR琪
ICON唔加字同BH?會仲好
TODA JASON同STEPHY的都好靚
山下同洪詩的字唔太好
字BAN個底好生硬 ICON唔錯 :D

2008-5-30 09:59 PM WATERRR
ICON唔加字會更好
BAN DS唔錯,美化好好
最後的ICON FEEL好正,SUP

2008-5-31 01:24 PM bobbycute
小武正dXD

icon 1-2美化可更好
banz' design不錯

sup :)

2008-5-31 05:39 PM TWING
icon不錯呀 .. 不過2-3有d花咁
ban1 左右唔太mh 咁 . 但右幾好 ..
2 不錯呀
3 頭髮藍左d
4 人用bg 唔係幾mh 咁
5 幾好
7 滑少少好d . 唔識形容呀 -w-..
8 不錯呀 ..

2008-5-31 05:47 PM 露莎x]`
iconset is great
ban 1 bg not mh
2 is nice
3 meifa can better
4 tt bit not mh
all ds is great
sup blue=D

2008-5-31 10:10 PM 牙帽''
icon唔要字會更好. ..xd. ..
banner 1 bg色唔係幾match個圖. ..
banner 2 不錯
banner 3 我覺得成個人都係到會好d. .而加得半個. .哈哈
banner 4 美了一點
banner 5不錯. ..

2008-6-1 08:52 PM bLUEN
thz all
我美化好差xd 有排練-_-

2008-6-2 01:17 AM 冷面笑像
1-美化colour不太好
2-美化不match...可做銳化
3-美化挺不錯....可不加人影
4-溶圖不太好...人不match bg
5-design挺好...左邊的他美化太光了
6-美化挺好..可不加一點點的光
7-bg的bh可不做銳化
8-美化挺黃

2008-6-2 05:31 PM 牙盈''
[color=darkslategray]我仍然覺得錦氜係套劇做個變態偷窺跟蹤攝青鬼囉 xdd
每次出到佢就陰陰森森咁 Orz

icons 部分字型唔太襯
調色都算ok 尤其最右既2個
banner design 很好呀
不過都係字型唔襯 仲有字色都唔太襯
banner 部分有d位唔要黑白反而更好睇
字 banner 底部太 sharp 啦
其他都好好

suppppppppport*[/color]

2008-6-2 05:42 PM CHING=D
ICON 唔加字可能會更好
toma ban des好好 正啊~