I-See 論壇 » 頭像評評站 » 太鼓 - - 花樣 - - 斗真

2008-5-4 05:52 PM KAMAN:]
太鼓 - - 花樣 - - 斗真

有冇人睇左花樣少男少女日本版 ?!

超好睇 *v*

就係咁..我鐘意toma生田斗真

然後..更被我發現花樣個兩首歌係太鼓2到有架 haaaa

所以呢3樣野係有關係既 xddddd

-________-v

**** 付費信息,已經隱藏 *****

順便問一問..

鐘意toma既會員係點識toma .. ?

2008-5-4 05:55 PM RAIKE
JM既 字問題 如果個接合位自然D更好
字BAN字效問題 底都唔錯

聽講太鼓有好多歌係日劇入面出黎
所以有花君既歌唔出奇…

2008-5-4 06:00 PM 露莎x]`
jm ge words can chg,
wordban ge bg is nice,
words effect can better
sup=]

2008-5-4 06:28 PM LxiyxChan.
janice man果個都唔錯*_*
WB果底幾好:)

2008-5-4 06:33 PM TWING
花樣都係裕典好D XD 我愛大樹♥3♥
我都好愛你呀 XD 成日送野俾我
上次我都未回禮 咁快又黎
多謝晒呀 我會回份大禮GA 哈

GIF 幾清呀 . 搞都我都想整(不過我唔識轉檔-0-)
字BAN BG 不錯 字實色既可能好D
SUPPORT & THANK YOU CARMAN

PS 雖然我不是喜歡TOMA 不過我答你 XD
我係花樣男子識佢的 哈

2008-5-4 06:45 PM Kammyui:]
我都有睇花樣喔,,
生田斗真好可愛:]
字ban bg唔錯,, sup"

2008-5-4 06:46 PM bobo-
toma好令仔
我睇magazine識佢ga
冇睇過花樣as我睇過comics所以5想睇劇集

jm個個mei fa sharp d會好d as個bg係黑色ge
wordban個bg都幾閃
不過d字可以轉一轉
sup~

2008-5-4 06:55 PM WATERRR
jm的字型可更好,
字ban 字可改,bg唔錯,sup

2008-5-4 07:21 PM 彤兒`
我都有睇:]
跑步果集最難忘!

JM 果個MAN睇吾到..
BAN果D怪有小小怪(?)

SUP!

2008-5-4 07:58 PM S-ECRET;3
jm words not so maych
the people size can change
i have see 花樣 also:)

2008-5-4 08:31 PM Kathy..
真係好好好好睇~
TOMA都做得好好!:em28:
不過自己都係鍾意台灣既多D!XP

BANNER唔錯
字BAN描邊有D怪…
SUP!

2008-5-5 11:55 PM lilyandlily
ban.........meifa still can better
word ban........words is not match
sup

2008-5-7 10:15 PM NumberOne:D
人BAN唔識評
字BAN既字唔要描邊好D
字型可以轉 字色深小小好D
BG OK
SUP:D
TOMA好可愛^3^

2008-5-8 08:20 PM _renee`喱;P
嘩嘩嘩有斗真*V*
超愛佢x)
我前排睇花樣開始留意佢的;p
佢超可愛xd

janiceman那個ban.
感覺怪怪的(?)
但還是好美!

2008-5-14 04:20 PM
好耐無見@_@"

2008-5-14 04:40 PM Tigris`翼仔:
JM D字唔襯
而且太暗
字ban唔錯:]

我都係睇花樣先識Toma
好好戲
個角色又搞笑喔x]
裕典都好可愛呀a田a