I-See 論壇 » 潮流特區 » ♥ 日本高校制服大集合(不定期更新*)

2008-4-8 08:45 PM 小楠`
♥ 日本高校制服大集合(不定期更新*)

請切換完整版來瀏覽圖片和連結      請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結      請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 小楠` 於 2008-4-9 05:15 PM 編輯 [/i]]

2008-4-8 08:47 PM 索女喪屍機關槍
冇件中2..
好q短囉

2008-4-8 08:51 PM ||◇.;戀曖〃焯
間間都甘短..
無d新意._.

2008-4-8 08:53 PM 嘿嘿嘿嘿.
我覺得d裙太短
方便搞野-,-?
同埋好鬼老套1d都吾靚:em35:

2008-4-8 08:55 PM IRISwish
你話佢地D白襪可以拉到幾高啊拿?:s9E43yV:

2008-4-8 09:04 PM ★iamNicole
如果長小小, 都幾靚-v-
香港d學校有是但壹套系校服, 我就心滿意足-v-

2008-4-8 09:15 PM iman_mon
令過香港多多聲囉-.-
夠哂短-__-v ..香港果d長到嘔泡

2008-4-8 09:19 PM miko.
好鐘意日本`
1間有幾件校服咁揀稷著:em35:
番學吾紮邊刀得`

2008-4-8 09:25 PM Joyce*Tsz
h!p的all for one既pv,,
maki套''校服''仲靚,,
無lala扯上h!p -v-

2008-4-8 09:34 PM 琪``
吾係話好令-  -
但起碼都好過hk多多聲-0-`

2008-4-8 09:35 PM S!u心
日本個D令過香港個D先啦-_____-!`

2008-4-8 10:23 PM 海`
條裙可唔可以長返少少丫

2008-4-9 07:25 PM ╭☆檸檬
靚靚呀`好中2
我可以有就好

2008-5-5 06:52 PM 婷..
雖然吾係真係好靚..
但點都靚過香港個d..
而且日本既學校free d`

2008-5-16 11:40 PM Lacuna
甘短好冇安全感*/\*
多謝分享喇

2008-5-18 07:38 PM vs17
點解佢地個D可以咁令咁短
香港個D就咁樣咁長?!?

2008-5-20 08:05 PM 愛屍
d裙都唔會好短姐....:sOE15kA:
平時著ga都差唔多喇.....
如果我間學校的校服是這樣....
又可以改到呁短就好了..:sFQ90Oy:

2008-5-20 08:13 PM 笨笨-3-
人地日本戈d咁令  我地點同佢地比呢-v-

2008-5-23 04:15 PM ◆琳[`
條裙短到冇人有啦-,-
上身都Ok既=]

2008-6-9 05:21 PM mimi0944
仲咩要幫 d 人的眼打格仔唷 ?!
搞到好搞笑咁 ..
我比較囍歡第 1 個 ..
令 d ..

頁: [1]