2008-3-27 08:57 AM CHING=D
today :D

我要開始做功課 :s7178b6:

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-3-27 10:07 AM S-ECRET;3
all bg and tt is ok match
meifa is nice ah
sup:)

2008-3-27 10:41 AM Siffany
:s7178b6:  我今日都要開始做功課啦 -v-

全部 bg 同  tt 都好 match 呀 :)
不過 ashley 個隻眼綠左有 d 怪 ..
i thanks risako 的 ban 最靚呀  :em28:
support ching  :D

2008-3-27 10:43 AM 糖打令:D
1塊面白左少少咁, 頭髮有青邊但幾特別xd
2可以唔要黑色果隻tt(?)其他不錯
3字都不錯呀:]第二個真係好啲XD美化好靚我好鍾意個BANNER 多謝晒∼
4我鍾意右邊BG果啲色, 美化有少少暗
SUPPORT N THNAKS CHING BABE:D

2008-3-27 11:12 AM 露莎x]`
ashley that one ge eyes bit green ah
lin that one cut can better,,
risako that one..hahahahaha,XDDD i like them wor,,can brighter
thz ching babe!=D sup!

2008-3-27 11:15 AM 彤兒`
琳琳果個ban字型好似有d怪?
不過好靚呀:)support.

今日開始..
我要溫書啦-/\-!

2008-3-27 11:22 AM Sorry.
...;)
我吾系整Ban之人''
但整得也oK''
(可能系素料不太令)

2008-3-27 11:33 AM bobbycute
澄澄加油

頭兩個美化有點灰的感覺(唔知點解)
overall美得不錯唷

sup:)

2008-3-27 12:09 PM Ka.cathy
CHING BABY :)
我個 ban 都係度哇 xdd
不過在收區評了 ..
評下其他先 xdd
嘻 .. 我都覺個字效好令 xdd
我覺得 rosanna 個個最令哇
candy 個個都唔錯 .. 不過第 2 個令 d
因為光 d .. 嘻嘻 ..
supp 哇 :s5l84He:

2008-3-27 01:03 PM CBABEx]`
美化好好呀 :D
tt好mh 幾鍾意1
ashley既 黑色部分怪怪地
另外的都幾好 .
support chingbabee

2008-3-27 01:20 PM Yosh小妹妹
整得幾令=]
ashley隻眼綠綠地-vv-
sup=]

2008-3-27 03:18 PM wsyan.
linlin同risako個個feel同美化都唔錯:)
ashley個個bg黑色個度有d怪

無見一排.澄澄又進步左好多喇:D
support

2008-3-27 05:52 PM TWING
第一 . 有d似假人 . bg 不錯呀
第二 . 美化唔太好 . 紫左d .. 美埋圖質更好
第三 . 2好d . 整體不錯呀
第四 . 都係美化問題 . 其他都幾好呀 .
係咪用左唔同方法美化? 好似以前d好d .. 哈
sup

2008-3-27 06:21 PM CHING=D
[quote]原帖由 [i]ELKNIWT.[/i] 於 2008-3-27 17:52 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
第一 . 有d似假人 . bg 不錯呀
第二 . 美化唔太好 . 紫左d .. 美埋圖質更好
第三 . 2好d . 整體不錯呀
第四 . 都係美化問題 . 其他都幾好呀 .
係咪用左唔同方法美化? 好似以前d好d .. 哈
sup [/quote]

係啊,
因為之前既美化好似太黃
所以今次改用紫藍既美化
點之就搞到咁 T^T

多謝以上多位既評 :D

2008-3-27 07:01 PM RAIKE
1字麻麻地 其他都ok
2係眼真係怪左d 字幾mh
3呢個唔錯
4字唔太好 其他都可以

2008-3-27 07:20 PM WATERRR
頭兩個TT落得幾好
ASHLEY眼個到有D綠同有D紫
最後果果唔錯,SUPPORT

2008-3-27 10:07 PM 牙帽''
banner美化都係綠左一點. ..
字型既改. ..other都不錯. .tt加得幾好. ..support

頁: [1]
查看完整版本: today :D