I-See 論壇 » 頭像評評站 » 哎呀. ..平. ..咩都有=V="

2008-3-24 01:53 PM 牙帽''
哎呀. ..平. ..咩都有=V="

今次咩都有=V="""XD. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-3-24 01:57 PM 牙盈''
[color=darkslategray]啊啊啊
某人的噴血照!
一上黎就睇到我唔等認領先用了 xd    謝謝帽帽
呢本野又用左本人1舊 ..  我想喊 @@
好貴呀d野
乜都買唔起啦 ..  日元狂升 ..  我都唔知點算 TVT

banner1幾好
banner2字色可改為襯番幅圖呀
banner3幾fresh, 但我覺得美化仲可以光D白D, 可能更襯 XDD

support & thanks momo XDD  [/color]

2008-3-24 02:21 PM bobbycute
re盈
對呀
日元升左T^T
我都唔敢放心買公式標日拍了...=0=

1&2..美化有點紅
wallpaper字轉一轉即可  簡單就是美嘛:)

sup hat:)

2008-3-24 02:26 PM S-ECRET;3
all meifa is ok ah
reina ban feel is nice ah
sup;]

2008-3-24 02:44 PM 露莎x]`
meifa both ok ah..
wp words not so mh
aoi ge is nice ,,meifa can white a bit
sup =]

2008-3-24 03:13 PM TWING
icon 好型
ban 很好呀 . 字麻麻地咁
wp 好正呀 ..
aoi :em30:  我要bid 呀 .

2008-3-24 03:22 PM .小妍.
好令牙..!!
if  d字多d顏色既話..
會更加令...;[[只是個人意見]]];

2008-3-24 03:48 PM CHARMAINE晴
美化幾好 =]

WP簡得泥幾令

最後個BAN...超正..好多FEEL

SUP =]

2008-3-24 03:50 PM WATERRR
icon好正
ban除字型外,其他都好好
wp 好好,字型可改改
bid的好正,feel好正,support

2008-3-24 03:55 PM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2008-3-24 01:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
啊啊啊
某人的噴血照!
一上黎就睇到我唔等認領先用了 xd    謝謝帽帽
呢本野又用左本人1舊 ..  我想喊 @@
好貴呀d野
乜都買唔起啦 ..  日元狂升 ..  我都唔知點算 TVT

banner1幾好
banner2字色可改為襯 ... [/quote]

對啦. .我記得以前都係6幾JA. .而加UP得好快. ..= = .  . .
BUY又唔係. .唔BUY又唔係. ..=V="""所以而加我都BUY少左野. ..
$100. ..都仲係幾貴. .但係真係好令仔
LEI張相. ..我睇到一定要整比你呀. .FEEL係好MAN的說. ..XD

2008-3-24 06:11 PM RAIKE
icon幾好
reina ban幾好 幾mh tt
wp呀 幾好 至少唔花同美化好睇
aoi呀 好似底冇咁光好d

2008-3-24 06:32 PM 糖打令:D
icon掂呀:]
banner不錯 wp都好靚
bid既..光左啲咁 support:]

2008-3-24 10:19 PM lilyandlily
wp is nice
but a bit red
others are ok
sup

頁: [1]
查看完整版本: 哎呀. ..平. ..咩都有=V="