I-See 論壇 » 頭像評評站 » 努力哦!

2007-12-2 07:25 PM TWING
努力哦!

很簡的一ban
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 原圖 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

bidbid 的
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

xanga ban .. 有d 求其

2007-12-2 07:32 PM 露莎x]`
Hd is nice,,
all ban ar so gd ah*VVVV*
meifa is gd,,feel is great ah!*V*
words ar ok ah
sup twinkle sister=D

2007-12-2 07:34 PM 糖打令:D
hd既美化好好! feel正
ban既美化all刀好正, feel超掂!
sayu既字可改..
1 xg ban mix得超好, 美化,字得
2 既feel正, 字可改

support 閃閃 :D

2007-12-2 07:48 PM WATERRR
HD美化很好,色好正,BH都落得好
BID 美化很好,FEEL好正,兩個都好正
BAN MIX得很好,字同美化都好好,整體好正

SUPPORT U

2007-12-2 07:53 PM PinKi
HD 美化超惦..色同FEEL 好正
AI BAN 同SAYU BAN 都係艾化正..同BG 令
XG BAN 正爆.. KAT-TUN@@ 好令..BG同圖超襯..整體都好好
SUPPORT!!!

2007-12-2 07:55 PM RAIKE
aoi . 兩位ai 同 KT 既都好正
特別KT的
Sayu既美化暗d更好看:D

2007-12-2 08:31 PM hirochan
aoi的feel好正呀XD
ai的好正呀,feel跟美化,整張都好正!
大愛的色好睇;
K-T的好好好正:em23:
羨慕呀,靚靚的K-T xanga ban,好特別呢,尤其是係個底,sup

2007-12-2 09:54 PM bobbycute
2..左邊那個影不加可能會更好

美化很強
很喜大愛那個*V*

sup:)

2007-12-3 08:15 AM manki..
美化好正..ds 都ok 呀.
閃美化很有一手喔~

2007-12-3 01:16 PM 牙帽''
小愛跟KATTUN果舍我都好錯意.. ..XD. ..
我想要KATTUN個原圖喔. .. .是一SET的MA?
可以SEND我MA. ..XD> . .KAME太令仔了. ..卡卡
小愛BANNER DL好正. ..
你開拍MA?記得整田中. ..XD. .我去咬. ..>V<
SUPPORT

2007-12-3 06:33 PM bobo-
第一個美fa好靚,d色5同晒=_=
仲有sayumi個個都好靚,ds好好成個好MATCH
KT個個MEI FA都系好好=_=
不過D字5系GUM MATCH!

SUP~

2007-12-3 07:30 PM RIRIKY
好正呀  !全部都好正 .. 尤其系小愛的 .
feel好好好 .. 尾的紅左 d  support

頁: [1]
查看完整版本: 努力哦!