I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我想問點解囉

2007-11-27 08:18 PM 糖打令:D
我想問點解囉

見附件* 整出黎既色唔同晒 =0=

呢啲全部刀係, 仲有啲唔放住

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-11-27 08:21 PM 露莎x]`
yee?reli different colours wor@.@
meifa is ok ah..
i think the bg in toda and aya ban too much tt
others ar ok ah,,,
bg is nice ah,,words can chg
maybe u can adjust the colours again.XD
thz and sup candy mum!=]

2007-11-27 08:41 PM 牙盈''
[color=DarkSlateGray]你用其他UPLOAD網有冇事 ?
仲有, 有冇試過有JPEG檔SAVE ..
照理講PNG SAVE後係會變黑, 但PNG應該已經最好 ..
或者係SAVE既時候較左野 ?
哈哈 ..  我都唔太知, 純綷估下架咋 XD

1 色調唔錯,右人可擺上少少
2 人太紅,同後面有D唔襯,但整體睇落去色調唔錯
3 人同底唔太襯
4 都係人同底唔襯,同埋美化係咪深左少少 .. 定係幅圖本身問題
   頭髮同個身痴埋有D怪 XD
全部美化都好好

support *[/color]

2007-11-27 08:47 PM bobbycute
除2外其他美化可光一點
tt唔錯

sup:)

2007-11-27 08:54 PM 糖打令:D
THX SASA BABE AND BOBBYCUTE:D

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-11-27 20:41 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你用其他UPLOAD網有冇事 ?
仲有, 有冇試過有JPEG檔SAVE ..
照理講PNG SAVE後係會變黑, 但PNG應該已經最好 ..
或者係SAVE既時候較左野 ?
哈哈 ..  我都唔太知, 純綷估下架咋 XD

1 色調唔錯,右人可擺上少 ... [/quote]

我全部都未試過._. 1陣試下先 ..
無論點都多謝你先:D
thz ping :]

頁: [1]
查看完整版本: 我想問點解囉