I-See 論壇 » 頭像評評站 » 高興極!

2007-11-25 08:13 PM TWING
高興極!

請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

少見的字ban .. 好耐冇整bg 了 -0-  .. 我唸都係唔太適合整bg :em16:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
兩個有少許不同

仲有一ban -0-

2007-11-25 08:17 PM WATERRR
咩事咁高興呀XD

HD美化好正,字襯得好,好MATCH
字BAN BG很正,字唔錯,妳整BG都整得很好呀
BAN 美化,字都好好,色同BG都係好正
妳整黑黑地STYLE我覺得好正,SUPPORT

2007-11-25 08:18 PM 露莎x]`
all hds ar nice ah,i like gill that one..her hair bit red
word ban is nice ah,,but the colours bit sharp
ban ge feel and meifa ar gd ah
sup twinkle sister=]

2007-11-25 08:23 PM CBABEx]`
gill hd好好 gill既紅得好正xd
hd2既 2好過1
你啲bg好正bor 好掂!
ai ban feel正 美化都好好 好q呀幅圖XD
sup

2007-11-25 08:25 PM 糖打令:D
D HD feel好好! 美化好得
字ban bg得. 字可改
ban好正, 乜刀好襯
美化正+feel掂!
support閃閃:)

2007-11-25 08:36 PM ttsee
hd 1,3較好
bg banner的確怪怪地:em141:
last色幾靚 feel唔錯 字型一般

2007-11-25 09:07 PM APRIL1314
好令呀.............

2007-11-25 10:20 PM miko.
HD好正`
我覺得3最好!~XD
字BAN BG好好`
得閒幫我整個:soD14qo:
BAN美化同FEEL好好`
TT +得幾正`
SUP

2007-11-25 10:23 PM RIRIKY
美化色真系超正 .. HD2 FEEL好好 ..
大愛 BAN靚到無打評 XD字 BAN BG怪怪地 .. 字吾系好襯 .
SUPPORT :D

2007-11-26 12:55 PM hirochan
閃的品永遠都是這麼美
HD feel好好呀,字ban好正呀,好有閃的風格呀
大愛ban好靚,美化同底好match

頁: [1]
查看完整版本: 高興極!