I-See 論壇 » 接龍專區 » 一個好好玩既造句遊戲~快d入黎玩下啦!!!(需要智商...= =)

2007-11-17 02:53 PM 呀乜水
一個好好玩既造句遊戲~快d入黎玩下啦!!!(需要智商...= =)

遊戲規則:
逗號前後兩個字應該要係"樓上"所出既題目
"樓下"要先造完"樓上"出既題目既句子,先可以俾樓下出題目
題目為[u]任意兩個的詞語
[/u]例如:
題目:[color=red]傻瓜[/color]

佢好[color=red]傻[/color],[color=red]瓜[/color]子未剥殼就食左

題目:[color=magenta]好玩[/color]

呢隻game都幾[color=magenta]好[/color][color=black],[/color][color=magenta]玩[/color]埋落去先~

題目:[color=blue]重新[/color]

我最近越黎越[color=blue]重[/color],[color=blue]新[/color]年之前要減肥嚕=3=

題目:......
..........................

====================================

就算冇咩意思都得...
文句通順就ok啦...(避免用英文or其他語言)

我先啦

題目:殺手

呢個月有太多人離奇被殺,手不禁冒出冷汗>w<

[size=2][color=red]題目:[b][u]早晨[/u][/b][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 禁言中 於 2007-11-17 02:58 PM 編輯 [/i]]

2007-11-17 03:11 PM kateau
金日起身起得好早,晨早就出左街
題目:深愛

2007-11-17 04:38 PM chilingx720
呢個井好深 .. 愛人掉左落去救吾到  !!

題目 : 兄弟

2007-11-17 05:19 PM 19.
今日見到師兄,弟弟問佢拎簽名

題目 : 傻佬

2007-11-17 05:25 PM 夢魔幻.靈
呢 個 人 好 傻 , 佬 大 叫 我 地 吾 好 學 佢 ∼ :s1x77Wz:
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
題 目 : 真 係 :seY7380:

2007-11-17 05:27 PM 19.
佢講的野唔係真,係人都唔信佢...

題 目 : 痴線

2007-11-17 06:44 PM 啊king
成個論壇既人都痴痴、線線點算呀
題目※鍾情

2007-11-17 07:26 PM chilingx720
等左幾個鐘 .. 情勢不對了  !!!
題目 : 討論

2007-11-17 07:59 PM SZE_思
一齊去i-see討論下你既意見la~=.="

題目:知道...

2007-11-17 09:46 PM 戀愛妄想症×]`
我5知呢度,係咩道路

題目:黃昏*

2007-11-17 09:46 PM `S!u敏;)
話我知, 道袍邊到有得賣?
題目; 曖你

2007-11-17 09:48 PM 戀愛妄想症×]`
我不會曖''你別找我*

題目:懷念.3.

2007-11-17 09:49 PM 啊king
懷孕著你的BB...念你可以回家
題目 ※ 僧恨

2007-11-17 09:50 PM `S!u敏;)
樓上做錯句既- -
我懂憎 恨也會=]

[[i] 本帖最後由 `S!u敏;) 於 2007-11-17 09:52 PM 編輯 [/i]]

2007-11-17 09:53 PM 戀愛妄想症×]`
樓上呀''題目是甚麼''?

2007-11-17 09:54 PM kateau
你之前對我好關懷...念念不忘滴我很想番番以前= ]
   題目:初吻-

2007-11-17 09:54 PM 啊king
樓上無題目
題目 ※ 智慧

2007-11-17 09:54 PM `S!u敏;)
編輯ld得超慢囉!
題目系 過去

2007-11-17 09:55 PM 戀愛妄想症×]`
他在今年的年初,吻了我的嘴*

題目:傻瓜****

2007-11-17 09:56 PM kateau
金日系你屋企樓下行過...去左人地屋企= ]
   題目...回憶

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10