I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 馬場朋友 等我fra仔比心水大家

2007-10-20 09:19 AM 馬主之家會長
馬場朋友 等我fra仔比心水大家

利物浦W串列斯W..2串1 :sWh98W1:

2007-10-20 09:40 AM 大粒
輸死人A___A

2007-10-20 09:43 PM 馬主之家會長
利物浦好驚喜甘贏...過一關:sWh98W1:

2007-10-21 12:01 AM 馬主之家會長
easy win 2串1..:sWh98W1:

2007-10-21 12:06 AM kelvin58x
大家講起畀心水,有冇試過係賽馬日用玩馬場大亨時既策略..例如體重(接近1050)..1600就最好排2-4及8-11檔位..等等呢?
我試過好多次咁樣分析...幫屋企人贏過好多場= = 有一半係冷門馬..我講真唔講大話..試試吧

2007-10-21 12:22 AM cicky82089
好提意喎!但會唔會贏粒糖輸間廠架......:s9s83OI:

2007-10-21 12:26 AM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]kelvin58x[/i] 於 2007-10-21 12:06 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
大家講起畀心水,有冇試過係賽馬日用玩馬場大亨時既策略..例如體重(接近1050)..1600就最好排2-4及8-11檔位..等等呢?
我試過好多次咁樣分析...幫屋企人贏過好多場= = 有一半係冷門馬..我講真唔講大話..試試吧 [/quote]
下次試下先..明天買下馬仔先:sWh98W1:

2007-10-21 12:27 AM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-10-21 12:22 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好提意喎!但會唔會贏粒糖輸間廠架......:s9s83OI: [/quote]
我$10 $20 $30買馬..你估馬場個d金卡  1000卡w:sYZ92E7:

2007-10-21 12:44 AM cicky82089
果然係一把刀仔牙............

2007-10-21 03:46 PM 馬主之家會長
[quote]原帖由 [i]cicky82089[/i] 於 2007-10-21 12:44 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
果然係一把刀仔牙............ [/quote]
一陣放係心水足球先..:s9s83OI:

頁: [1]