I-See 論壇 » 頭像評評站 » 重陽節農曆九月初九法定假期……。

2007-10-19 08:26 PM 糖打令:D
重陽節農曆九月初九法定假期……。

點解Kay既圖禁難整T,T

今次得Gwen.

買 = 回

[color=Red]冇回既人; at0226
walegan
krini (第2次) 請自重[/color]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 糖.Ccandy 於 2007-10-21 02:44 AM 編輯 [/i]]

2007-10-19 09:21 PM miko.
1.咀好紅`
BUT舍人冇咩血色-0-
咀好紅-0-
ALL 字可改`
SUP~

2007-10-19 10:06 PM [`CHIN-]
1)美化比較白,,

字的描邊色可改,,

2)不錯*=)`

3)美化比較黃,,

support*

2007-10-20 08:37 AM Ka-ty:s
第一個頭髮果個bh唔要好d...字可改
第二同三mix ok..美化不錯

2007-10-20 11:12 AM ★癲小敏﹏
第一,DESIGN吳錯,美化白左少少
第二,個咀太紅-V-MIX得OK
第三,字可改

2007-10-20 07:14 PM baby-N
中意第1張阿..=]
尒冇加框@@?

2007-10-20 10:00 PM CBABEx]`
1.美化太白..feel不錯的..字可改..
2.我較鍾意呢張啊~.~mix得幾好
3.不是post過了嗎?_?
support candy mum

2007-10-21 12:18 AM 狂野巨火雞
[color=#006FF][b][align=center][font=georgia]我吾識整,,只系講我對你整既野feeling x]
第1幅好高*0*最好的;]
第2張 幾令=]
第3張個咀好紅,, 應該系成個ban都好紅~_~

2007-10-21 02:38 AM 夢魔幻.靈
麻 麻 地 ∼
吾 算 太 好 ∼
努 力 o既 話 可 以 整 得 更 加 好 ∼:snC260H:

2007-10-21 12:12 PM 冷面笑像
1-可不加右邊的葉..bg得..美化一紅一白
2-bg可深色點...溶圖可接近點人...美化可以
3-美化colour得..可不做那麼多柔光...bg得

頁: [1]