I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我愛中國文學

2007-9-5 08:15 PM RAIKE
我愛中國文學

中國文學課 = 補習社的精讀班。

我不懂弄BG Ban。
感覺好似有條邊,下次開Photoshop先執

2007-9-5 08:19 PM TWING
BG 左同右有D分別咁 .. 不過冇影響BAN

BAN2 FEEL 很好呀 ..
SUP

2007-9-5 08:33 PM 小芝=]
1.美得好令牙....雖然bg 簡左少少...但唔錯牙
2.d 字傘晒....怪怪地..

2007-9-5 08:37 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]S!U傻芝[/i] 於 2007-9-5 08:33 PM 發表
1.美得好令牙....雖然bg 簡左少少...但唔錯牙
2.d 字傘晒....怪怪地.. [/quote]
是嗎
2的raike字樣是防盜。
謝謝

謝謝閃:d

2007-9-5 08:53 PM K★QUI
底和人不 Match` 字型0kay.
Cut 得正 xd! 多疑多疑..
少少唔覺唔覺xp` 第2個 feel 正 -,-! sup

2007-9-5 10:15 PM ttsee
支力到死 = = 中文令我崩潰 連課文都睇唔明

1 嘴既色唔太match 人同字可以向右移少少 bg幾靚
2 我覺得唔要黑色果部分同白邊當head更好 =,= 右邊幾靚

2007-9-6 01:05 PM hirochan
1的BGBAN BG正.美化靚,不過可以唔駛咁白
2的 BAN好正~FOR BID!?我要拍呢
FEEL正.好鐘意藍的光TT.黑色哥邊唔要字更好,SUP!

2007-9-6 06:27 PM bobbycute
我聽唔明econ同geog點算-_-

1..左、右邊不像是同一個bg
人可以紅少少
2..美好

sup raike

2007-9-6 08:58 PM RIRIKY
konno 的好正  .超相襯的說  "
hd  feel 很好  ` support

2007-9-7 08:34 PM :D`
簡美
美化很好阿
我都很喜文學.實太易讀了.3.
sup:)

2007-9-8 10:17 AM lilyandlily
1.colour can be sharper
2.feel is so good
sup

2007-9-8 03:52 PM ying._.
konkon ` bg 幾好` feel不錯`
2-  feel好正` ds得 =)
sup.

2007-9-8 11:08 PM 冷面笑像
1-美化得...bg得
2-人可放高一點...

頁: [1]
查看完整版本: 我愛中國文學