I-See 論壇 » 有趣圖片分享區 » 轉`當牛奶碰融入咖啡的一瞬間

2007-9-3 03:22 PM 糖打令:D
轉`當牛奶碰融入咖啡的一瞬間

當牛奶碰融入咖啡的一瞬間`
UP了很久-_-

請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 candyccandy 於 2007-9-3 03:23 PM 編輯 [/i]]

2007-9-3 03:44 PM 艾靈亞
好西利. . . .=  [size=2]□[/size]  =
人地d連拍. . . .
幾得意. . .
唔講唔知原來係奶茶跌落咖啡果時. . . . XDD

2007-9-3 03:45 PM Joyce*Tsz
很誇張呀..
不過都好勁..
咁都拍到...

2007-9-3 03:56 PM YAMMI
哇...好利害喔!!
在youtube也看到一個超棒的..
就是拍東西在接觸的那一刻!超棒

2007-9-3 04:50 PM cicky82089
嘩......勁西利牙~
請問你果部乜相機泥Ga....咁勁勁勁勁勁~

2007-9-3 09:44 PM {翼}`
好勁!好利害!
幾得意牙,,
thx post``

2007-9-4 01:23 PM aHSky:P`
好勁`
點解佢拍到我拍吾到\口/`?
xdd`

2007-9-4 05:58 PM ♀小瑩♂。]]
好勁唷.............10卜你哇''

2007-9-4 08:07 PM 熊打令:D
點解咁都影得到的*口*
唔知自己影唔影到的說-,,-
好得意喔~
thx for sharing.

2007-9-6 07:51 PM LxiyxChan.
[color=Black]很慢很慢的動作喔`
謝分享`[/color]

2007-9-6 11:33 PM inok.v.
哇`
勁野呀`
吾知係咪真係影ge 呢`

2007-9-8 11:29 AM alexng108
好西利. . . .=  □  =
人地d連拍. . . .
幾得意. . .
唔講唔知原來係奶茶跌落咖啡果時. . . . XDD

2007-9-8 01:24 PM -蚊-
好利害呀!
咁都俾佢影到`
呢1刻唔知點形容`