I-See 論壇 » 有趣圖片分享區 » (轉)看出特別之處嗎 看不出的話放大圖

2007-9-1 09:54 AM Moon!!
(轉)看出特別之處嗎 看不出的話放大圖

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 Moon!! 於 2007-9-1 09:59 AM 編輯 [/i]]

2007-9-1 09:59 AM FISH(:
張張都有個黑色既人-_-

2007-9-1 10:04 AM 牧野由依
[quote]原帖由 [i]天然受.[/i] 於 2007-9-1 09:59 AM 發表
張張都有個黑色既人-_- [/quote]
嗯嗯 .. 我也看到 !
他是做苦工嗎 ?

2007-9-1 02:57 PM man.
[color=#090000][u][align=center]
吾講都吾覺`
點解有個甘既人既`@@[/align][/u][/color]

2007-9-1 07:13 PM neyti
張張都有一個似做苦工既人

2007-9-1 09:29 PM SIU‵
[color=Black][size=-2]張張都有個黑人..

咁姐系咩意思[/size][/color]

2007-9-1 10:29 PM aHSky:P`
戈個人想點-口-?
點解張張都有a_a?
甘又代表咩意思-0-?

2007-9-1 11:21 PM S!u〝雪
[color=Orange][u][align=center]點解張張都有個黑人既= =?[/align][/u][/color]

2007-9-2 05:34 PM kathy_2329
係咪即係話..

佢既另一半就係佢自己-____-!?

2007-9-2 05:36 PM 艾靈亞
睇得出. .不過唔係好明咩意思. . .
不過佢好礙眼. . .=   =

2007-9-2 06:02 PM SuReW
張張都有同1個人l0

2007-9-2 06:11 PM  Ca`
[color=Black]塊面一邊黑一邊白既-_-""
有佢咁又點呢...-_-[/color]

2007-9-2 09:50 PM kaman_melody
[u][align=center][color=Orange]張 張 都 有 一 個 好 慘 的 人 ,,
人  人 都 係 兩 個 但 佢 係 一 個 ]]]]]]]]]][/color][/align][/u]

2007-9-4 08:16 PM 熊打令:D
[quote]原帖由 [i]kaman_melody[/i] 於 2007-9-2 09:50 PM 發表
張 張 都 有 一 個 好 慘 的 人 ,,
人  人 都 係 兩 個 但 佢 係 一 個 ]]]]]]]]]] [/quote]
@o@''
我好鐘意你呢個答案.
係咪話緊佢孤獨果d-v-'

2007-9-4 10:11 PM _renee`喱;P
睇到有個人系度-v-
但系咩意思???

2007-9-5 07:08 PM ♀小瑩♂。]]
-3-我見到一個又似牙叔又似牙婆既人''
佢好似好辛苦咁囉''

2007-9-8 09:21 PM TIFFANY‵
我諗佢話佢自己的黑色個面係一個人,,
佢自己的白色個面係一個人,,