I-See 論壇 » 頭像評評站 » 系咪整圖吾令就冇人回?

2007-8-19 07:15 PM ying:)
系咪整圖吾令就冇人回?

照topic講. 系咪整圖吾令就冇人回?  
次次開post多5個都算奇蹟,整圖叻果d冇10個都有8個:D  姐系點:D
只系發洩下. 吾鋸吾好理
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
送wsyan.

2007-8-19 07:18 PM 露莎x]`
ying,,quite agree with u...=]
but i will reply u ga!xdd

icons ds ar gd,,,2,3meifa not so gd
bans ge meifa can better,,words can chg
words ban:bg isnice,.,words not match
sup=]

2007-8-19 07:20 PM wsyan.
icon.2,3可以sharp d.
stephy有d簡
konno.des好.feel都好;D

字ban.謝謝你:)
support.

2007-8-19 07:21 PM miko.
小春果個唔好+  bh會好d`
ban1仲見到d紋`
睇唔到d字`
ban2..唔講唔知係k0nn0-0-

2007-8-19 07:21 PM AR琪
字ban幾好 bg幾靚 細字一般

eri同reina果2個icon的色太暗
mei mei同鬼鬼的都幾好

stephy的字一般,落左紋(?)唔太好
另一個的字一般

: )

2007-8-19 07:32 PM ying._.
同意-v- 我同你遭遇1樣 xd
-
icon 美化麻麻`  冇咩血色``
steaphy ` tt唔好` 字唔清*
kon的不錯` 字可改`
wd ban bg不錯` 字蠻match =]
sup. bebe

2007-8-19 07:39 PM RAIKE
ICON ERI& REINA既唔要TT(?) 好D
整體ICON都OK
RISA既幾好

STPEHY 可以美化再突出D會更好
KONNO 左邊幅圖有點格硬 但色好
BAN 字擺正中會好D

2007-8-19 08:33 PM Kathy..
icon色整得唔錯
小春的唔加那個圈會好d
banner2個字型都唔太好
字ban很美x)
support!

2007-8-19 08:53 PM TWING
YING整字BAN還是很好呢 ..
ICON小春的冇圈圈更好
STEPHY的字簡簡單單仲好
KONNO都係字麻麻

2007-8-19 11:41 PM 蒙妮卡x]`
ICON 全都幾好 .. 小春果個 D 圈圈怪怪地
STEPHY 字麻麻 .. 左邊花左 D
KONNO 的 DES 幾好 .. 字麻麻
字 BAN 不錯 :)

SUP

2007-8-20 12:33 AM bobbycute
我做第十個回XD

eri小春那2個過綠
鬼那個暗了點
stephy可磨皮

sup ying :)

2007-8-20 10:28 AM iamBONNIE
icon2 3 太暗
小春的唔加圈圈更好
ban1紋太深
字唔太mh
ban2 字問題
bg ban唔錯

2007-8-20 12:36 PM K★QUI
我要我生日你也要弄字 BANNER 給我 :s4U42I9:
很美 .. 所有野刀勁 MATCH.
ICON 既 DS 好正 .. 美化刀好
KONNO 的 DS 好 .. 但係 MIX 得麻麻.
STEPHY 美化差左少少少少少少, SUP :sWh98W1:

2007-8-20 12:45 PM Akaisha_Oki
我係唔識評
好多人都話唔識評就唔好滾入來-,-
我滾左入來  又要叫人留言-,-
我只係想講句
又要人留言   又要人留低得好
根本係冇可能
呢d根本就唔關令不令事-,-
就算整到幾令
回那個係冇心機
你叫他回都冇用

icon全部都好暗-,-
字ban英文字不好

如果你覺得我講野有問題
麻煩版主扣分

[color=Red]我地吾會扣你分,不過請你說話尊重返人而己.
你都識話啦.吾關令吾令事.只系睇回個個人有無心機.
甘既然你都吾想回. 甘你回泥仲咩 ?!
那吾該你把你那堆廢話收回。
by manki[/color]

[[i] 本帖最後由 牙琪'' 於 2007-8-20 04:09 PM 編輯 [/i]]

2007-8-20 07:16 PM 冷面笑像
1...個人十分喜歡第一個icon的美化...尾三和最尾那個有點紅
2...美化偏黃...
3...design得...右邊的colour不太match
4-5...bg得...字都match

2007-8-20 08:29 PM WATERRR
ICON色幾好
STEPHY的字OK,但美化黃
KONNO DS好字麻麻
字BAN BG好正,字好MATCH,SUPPORT U

頁: [1]