I-See 論壇 » 頭像評評站 » Aragaki Yui-Memorise

2007-8-19 03:51 PM hirochan
Aragaki Yui-Memorise

[b]ICON JUSR FOR MYSELF,DON'T STEAL

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

RAIKE,上次話的BAN,不介意就收下吧^^

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/b]

2007-8-19 04:19 PM 牙盈''
icon 2用番自然D既色更好, 5的美化太黃同埋可以實D, 其他都好
banner design 唔錯, 各樣都幾配合
ashley o個個字可以淺色D
小山o個個唔要框更好

support ~

2007-8-19 04:40 PM ★癲小敏﹏
ICON DESIGN唔錯,調色可自然點
BAN DEISGN同FEEL好正
KAT-TUN既很不錯

2007-8-19 07:11 PM AR琪
icon5的太黃 其他幾好
小山果個唔要框好d kat tun1果個的色有少少怪
尾果2個很好 : )

2007-8-19 07:36 PM RAIKE
ueda 個d icon 有點朦
亮個兩個幾好
banners都係美化紅左DD
但 GILL個個 DES.幾好
KT 美化好D就好好

我上次MSN收唔到XD
SV 返先
THX HIRO :D:D

2007-8-19 09:07 PM TWING
ICON 第3個好正 ...
BAN1田中聖個頭度怪怪地 ..原圖係咁
BAN2, 3 ,5 TT用得不錯 .. 但都係紅左D .
BAN4很好呀 ..

SUP

2007-8-20 10:21 AM iamBONNIE
icon 幾好  尾二果個美化可以更好
ban1太花
ban23紅左d
ban4好靚
xg ban都唔錯
ban5很好~

2007-8-20 07:38 PM 冷面笑像
1...美化得...尾二那個可做銳化
2..可刷乾淨點bg....
3...美化紅...bg的字不match
4...美化紅...design得
5...美化紅....design得..可不加tt星
6...美化紅...可刷乾淨點....
7...美化少紅...

2007-8-20 08:07 PM hirochan
THX各位評:sFQ90Oy:

[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-8-19 09:07 PM 發表
ICON 第3個好正 ...
BAN1田中聖個頭度怪怪地 ..原圖係咁
BAN2, 3 ,5 TT用得不錯 .. 但都係紅左D .
BAN4很好呀 ..

SUP [/quote]

其實我一直整都唔知, 一路都冇發現..
應該係整哥陣整到咁..唔關原圖事的..

[[i] 本帖最後由 hirochan 於 2007-8-20 08:09 PM 編輯 [/i]]

2007-8-20 08:24 PM WATERRR
ICON好令,係美化可再好D
我想問ICON1果果女仔係邊個黎?
BAN美化紅左D,TT加得很好
FEEL好正,DS唔錯,SUPPORT U

2007-8-21 04:40 PM bobo-
icon第2個怪怪地,其他都好好

第2第3個banner mei fa 太紅
kt個3個ban都好好=)
由其系有心心同星星底個個

sup~

頁: [1]
查看完整版本: Aragaki Yui-Memorise