I-See 論壇 » 頭像評評站 » 喜多川我恨你一輩子

2007-8-16 06:02 PM RAIKE
喜多川我恨你一輩子

為什麼關八的全國tour 出了那麼多set相 ( 雖然我只買肥豬倉的相 )
要我用盡金錢去敗回來 =0=

現在出到第8彈
還有 9 & 10 . 我十分相信
我不要缺這樣多 (我已經缺了第1彈和第4彈的相了 )

還要我去標日拍
喜多川我恨你。

請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

都是自己的會有心情弄∼

2007-8-16 06:07 PM hirochan
寶寶同亮亮好鬼靚XD
美化好正.色好靚好鐘意1,2,3,4同埋最尾哥粒既字matching!
7的美化勁.原圖咁都可以美到咁好.

THX FOR YOUR HELP^^

2007-8-16 07:01 PM 露莎x]`
gd meifa and colour,,
emma's eyebrows bit strange
others ok...
thx yur help
sup raikee

2007-8-16 07:05 PM ★癲小敏﹏
美化同色幾靚
妙麗紅左小小
小雅既唔錯

2007-8-16 07:40 PM TWING
erika 個 d 字有d迫咁 ..

其他都好正呀 ..

sup

2007-8-17 10:51 AM AR琪
美化好正,feel都好好
唔知點解好鍾意emma果個 : )

2007-8-17 02:15 PM 牙盈''
我見你MSN名由唔知第彈不斷昇華 Orz

好難講係第幾個 XD
第1行第3個 色可以深少少
第3行第3個  嘴紅少少更好
第4行第1個  最正 XD
其他都好好

support ~

頁: [1]
查看完整版本: 喜多川我恨你一輩子