I-See 論壇 » 頭像評評站 » 未開拍先興奮 (還是不要用SELL POST Orz)

2007-8-16 05:40 PM 牙盈''
未開拍先興奮 (還是不要用SELL POST Orz)

今日去更新一下玉木仔的資訊, 發現一個驚天地泣鬼神大消息!
網上有消息說玉木將會拍新電影, 而演員還有小池徹平!
雖然未證實, 但我還是超興奮超興奮 ~  只是幻想一下都開心 XD
有得看玉木又有得看徹平, 太幸福 @@

還是不用SELL POST了 ~  只有一個
原來一用會多咁多人回.. 平時你地去晒邊 @@

這個可能會是下一次的拍品, 本來想要今次都放出來的, 可是我不敢 Orz

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-8-16 07:19 PM 編輯 [/i]]

2007-8-16 05:42 PM ffu;)
YA DS 正 :D 美化幾好 SUP盈 .

2007-8-16 05:42 PM ★癲小敏﹏
DEISGN唔錯
美化幾好,可滑一點
右圖藍左小小

2007-8-16 05:45 PM KYWAI
des好正.0.  信嗎?  美化很好  很滑._.

--
拍什麼戲?  希望演員還有我的yui *-*"

2007-8-16 05:48 PM RAIKE
中間的圖藍左d
其他都不錯 對我來說素材是很難用的XD

2007-8-16 05:50 PM RIRIKY
des 超正的說 ,, 除了中間人美化藍了點外其他都很好 XDDD  support ""

2007-8-16 05:59 PM ying:)
中間藍左少少;ds幾好support ying*V*

2007-8-16 06:11 PM wsyan.
des.好好.中間gor張gor影深色左d.
整體好好.

support;)

2007-8-16 06:21 PM Kathy..
aya哦*v*
整體design蠻不錯的說@v@
係中間幅圖藍左d.
SUPPORT ^v^

2007-8-16 06:58 PM 淋:)
嘻嘻 ''
很棒的新風 !
ds 好正 .. 不過有點兒藍 '

2007-8-16 07:14 PM miko.
美化好好`
中間藍左DDD
DS好好`
SUP

2007-8-16 07:33 PM TWING
TT 用得好正

字都好好

中間個美得紅d仲好

2007-8-16 10:25 PM em.fling`
美化好正 *3*` 右圖藍左少少jek -,-
umm .. design 好正 /3\ 開拍刀興奮 ? xd

2007-8-17 01:49 AM 0002316
很好耶!!!
繼續加油!!!
十卜十卜!!!

[[i] 本帖最後由 0002316 於 2007-8-18 01:33 AM 編輯 [/i]]

2007-8-17 10:45 AM AR琪
素材用得好好,中間的人美化藍左少少
support : )

2007-8-17 11:35 AM hirochan
DES好正;
美化都好好.
如果中間哥幅美化紅返D會更MATCH!

2007-8-17 05:23 PM suiyi.
上次我系其他網serch 都見到呢批素材 -v-
但我吾識用 /33\
盈果然用得好 >v<
美化過藍吧 ava.
sup :)

頁: [1]