I-See 論壇 » 有趣圖片分享區 » 最神奇的圖片!看到的人將會幸福

2007-8-9 06:26 PM cheungtszhin
最神奇的圖片!看到的人將會幸福

[color=Green]神奇的圖片
一定要聚精會神地盯著中央的十字看,你會發現,周圍紫色的圓點漸漸淡下來,甚至消失。最後只剩下一個綠色的圓點在那裡轉! 我試過絕對得
真的很神奇啊```PS:一定要聚精會神
如果看出來,再回復一下````你將會得到幸福``````1周內你將走運哦````
(這都是聽人講的,信不信由你,回不回由你)無論怎樣我都希望大家過得幸福快樂[/color]
**** Hidden Message *****

[b][quote]含其他論壇的名稱 所以 HIDE+LOCK PO
版主示[/quote][/b]

[[i] 本帖最後由 FU;) 於 2007-12-7 08:31 AM 編輯 [/i]]

2007-8-9 06:27 PM 〝牙Lo*
睇到啦

好易姐....

2007-8-9 06:40 PM 梨x)
唔得o既,,
個[color=#09ff00]綠色圓點[/color]都唔轉
:s9j79FN:

2007-8-9 06:43 PM `小詩;
[color=Black]一眨眼d紫圈就彈返出黎
好幾次爭小小就淨有綠圈轉~[/color]

2007-8-9 06:46 PM elvisy|o8
真係好神奇~~
但係一分心 D紫色點又出番黎...

2007-8-9 06:48 PM assassin
睇倒喇^^^^好開心呀...

2007-8-9 06:48 PM billyshe
真係會一週都行好運?咁就好囉!

2007-8-9 08:25 PM 小白..xP
睇到了..
THX!!
哈..幾得意喎

2007-8-9 11:19 PM  Ca`
[color=Black]睇過拉-.-"
不過吾多信會走運拉[/color]

2007-8-10 03:42 AM loveyammie
哈哈
我見到呀

2007-8-10 01:04 PM kaman_melody
[u][align=center][color=Orange]好 好 玩 牙
希 望 真 係 走 運 ^^"[/color][/align][/u]

2007-8-10 02:22 PM cicky82089
真係得喎,十卜你........

2007-8-10 03:50 PM bobo_129
LOVE YOU MORE

2007-8-10 04:23 PM ~流下去的眼淚~
A GREAT PHOTO

2007-8-10 04:36 PM ding24
:sYt81bY:[color=#1b00ff]D圓形圖案無曬啦!!!!!好得意[/color]

2007-8-10 05:52 PM siu_bobo
easy.. 睇到呀 =]

2007-8-10 05:58 PM [[``ㄚ淚``]]
我c到呀:sdM78S6:
希望真係會行運la -V-

2007-8-16 12:36 AM 4B肥勁
睇到...希望真係有運行喇

2007-8-16 08:42 AM mei_ki_yau
我睇到呀,超神奇
:sWh98W1:

2007-8-16 10:41 AM 嘿嘿嘿嘿.
睇過好多次LU`

頁: [1] 2 3 4