I-See 論壇 » 頭像評評站 » 如此孤單 如此眷戀 對你的思念讓我 淚光閃閃

2007-8-1 02:08 PM RAIKE
如此孤單 如此眷戀 對你的思念讓我 淚光閃閃

[b]想見你一面 想見你一面 對你的思念讓我 淚光閃閃[/b]

很可愛(汗)的WP一張
很恐怖的BANNER一個

小亮我對不起你。

桌面 ...
1280*1024 其實沒有很多人用(我家的電腦很"特別"XD)
大家都是用1024*768吧

[[i] 本帖最後由 Raike 於 2007-8-1 02:34 PM 編輯 [/i]]

2007-8-1 02:15 PM lilyandlily
bg ban....meifa is good.mix is good.words can be changed
wp....design is good

2007-8-1 02:16 PM Akaisha_Oki
我公司是用1280*1024-_-
看慣了   總覺得家的1024*768很大-_-
那還要好   我媽子要用到800*600 -_-  那下我死了

WP男生很可愛.3.
BAN上的人有點暗黑了

2007-8-1 02:38 PM 牙盈''
美化藍番D會更襯BG
WP色跟DESIGN都好
你很喜歡這張圖吧 xD
s.u.p.

2007-8-1 03:40 PM cherrie-v-
1 唔要個影會唔會好d!?
2 des正    SUPPORT!!

2007-8-1 06:30 PM 蒙妮卡x]`
我仲勁! 我個 MON  1440 X 900 -V-
幾畸形 XD

1 很好呀 .. 美化可以藍多少少
2 背景的色乍看之下同 I-SEE 融為一體了 XD  很好看 :)

SUP

2007-8-1 06:45 PM hirochan
RYO的面色得人驚咗少少
WP太可愛因物解究睇得多RAIKE既圖
覺得佢兩個好似......

2007-8-1 09:02 PM RAIKE
謝謝大家:D

[quote]原帖由 [i]青小草[/i] 於 2007-8-1 02:16 PM 發表
我公司是用1280*1024-_-
看慣了   總覺得家的1024*768很大-_-
那還要好   我媽子要用到800*600 -_-  那下我死了

WP男生很可愛.3.
BAN上的人有點暗黑了 [/quote]
1024*768 我覺得特大
800*600 可能係超大 =,=

[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-8-1 06:45 PM 發表
RYO的面色得人驚咗少少
WP太可愛因物解究睇得多RAIKE既圖
覺得佢兩個好似...... [/quote]
不要這樣想
這個純粹是惡搞的CP =,=
倉的王道配這兩天會POST出來XD

[quote]原帖由 [i]monica.[/i] 於 2007-8-1 06:30 PM 發表
我仲勁! 我個 MON  1440 X 900 -V-
幾畸形 XD

1 很好呀 .. 美化可以藍多少少
2 背景的色乍看之下同 I-SEE 融為一體了 XD  很好看 :)

SUP [/quote]
=,= 真係好畸形

2007-8-1 09:05 PM cat.
我都係1280x1024
其他size太細 = =

ban美化可以藍d
wp都唔錯呀~

2007-8-2 01:36 AM manki..
我愛WP那個.好正.
BG.B 的 美化好像..同BLUE 吾太相同,MY FEEL.SUP

2007-8-2 09:06 AM ttsee
[color=#090000]1 很好 差字型 影初頭睇有d怪宜家又唔覺
2 如果無字d線就幾好 @v@ 宜家怪怪地 bubble唔要好d 美化好 我見到亮個頭就唔想美 =,=[/color]

2007-8-2 02:48 PM AR琪
人美化藍d會跟bg襯d
wp很好 support : )

2007-8-2 05:48 PM ying._.
1 - bg不錯 * 美化好 =] 字1般 *
2- feel 不錯 * bg 不錯 :)
sup.

2007-8-2 09:29 PM Kathy..
我果個都係1280*1024 XD
WP很好
BAnner字淡左d
SUPPORT

2007-8-2 10:48 PM iamBONNIE
我都覺得好特別
WP果兩個人仲特別
一個思春一個痴肥

banner 都ok
人色藍d好d

頁: [1]