I-See 論壇 » 頭像評評站 » money is the GREATEST thing . OTL

2007-7-9 06:12 PM 牙盈''
money is the GREATEST thing . OTL

拿拿拿
做人有時唔現實D真係唔得
錢真係好重要架 OTL

呢幾日我敗公式敗左幾舊
加埋收D彩頁都一舊 OTL
一個禮拜唔夠D錢貶下眼就冇晒啦 OTL

我諗我以為都係要收斂D

以上。

爛收品2件 X)

2007-7-9 06:15 PM Gloria
嘩,,好正呀><
個feel好好呢..美化都好特別好靚呢..
不過字型有點怪怪的,,不過整體又無唔親的感覺
好正呀><
果然係呀盈呢...實力堅強喔

2007-7-9 06:18 PM RAIKE
錢 我好缺乏
要訂goods + NewS隻DVD

1很美 XP
2 DES幾特意 係字描邊隻效果怪怪地

:D

2007-7-9 06:22 PM ★癲小敏﹏
兩個BAN既FEEL都好正
美化唔錯
DS很好
丁字很MATCH

2007-7-9 06:28 PM iamBONNIE
我都無錢呀 T^T
訂碟都用左$1x0 T^T

第一個唔錯 :)
第二個 des 幾特別
個底係紅白藍 ^0^
美化都很好 ~

2007-7-9 06:28 PM lilyandlily
2 of them
feel is good
2 nd one ge words can be no "bian"
but i really....really love it...
thx ar

2007-7-9 06:33 PM 牙盈''
櫻櫻 : 哎櫻櫻你成日TUM我 XD  thanks =)
拉兄 : 我都想買早安隻DVD ..  但 ..  痴線我邊有錢! OTL
★癲小敏﹏ : thanks :D
BON : 係呀 ..  D錢係不知不覺就冇晒啦我想死 TOT
lilyandlily : 我夾極都夾唔o岩D字 XD  唔洗 thanks WOR :)

2007-7-9 06:40 PM cherrie-v-
好認同你既講法..
錢真hai`好重要;
所以我擺係第1位既就係錢!(徐左父母)

1-冇野好評..實在乜都正!
2-美化唔夠滑..其他很好!=)
sup.

[可不用理會]
Miki個Ban那字型很想要..
不介意的可SD給我嘛..!?
我出$100買喔 *V*

2007-7-9 09:15 PM hirochan
兩張ban的底都好特別呢..
很正...不過2的字效不是很襯///

2007-7-9 09:23 PM bobbycute
錢不是萬能
但冇錢萬萬不能T^T

1..你的design好得
2..cut個道幾特別

得閒幫我整個吉ban啦;] XDDD

sup ying=]

2007-7-9 09:28 PM AR琪
1的唔錯,2的des好特別呢,
2個的美化都好棒呢,

我覺得我好似好奈冇回過盈的post : )

2007-7-9 10:01 PM WATERRR
1 DS好正,美化很好,字型MATCH
2個底有D怪,字幾好,美化很好,SUPPORT

可以GE話盈黎我收區POST幫我嗎?
牙盈妳買彩頁係咪買左妳最愛的玉木宏的彩頁呀=]

2007-7-9 10:10 PM 牙盈''
車厘!-C.i. : 錢係好重要架真係 TVT  但其他野當然都好重要啦 X)
hirochan : 字我襯左好耐都唔夾 XD   thanks :)"
寶 : 冇乜DS可言架啦 XDDDD  真係有少少亂黎 =V=   
                     我一路有揀相架 :)   遲D揀o岩我一定幫你整 XD
琪 : 我都係好耐冇回你既POST啦 ..   你新o個個我行過幾次都未有時間回 =V=  嘻 thanks:)
DONALD : 係呀係呀 :)   我當然有買玉木既彩頁啦 .. 仲有大愛 :)
                 我遲D幫你整呀 ..  我有睇過D相遲D揀 XD

2007-7-9 10:15 PM Demon.
對於將會缺千五元的我來說 OMG
錢真係超級超級超級超級重要 (淚)

一係無得彈既   二既字怪怪地咁 SUP

2007-7-9 10:28 PM Kathy..
我而家要俾公式錢接近500..
我都好想要錢T________________T

美貴的DES蠻特別=)
2個都很棒啦XD
SUPPORT

頁: [1]