I-See 論壇 » 頭像評評站 » 田中小帽再次出現XD

2007-7-9 12:46 AM 牙帽''
田中小帽再次出現XD

我黎了. ..好耐冇開POST的. ..
有掛念我嗎(大SING說出來)
ISEE的朋友:沒有. ..XD

我幾噤得閒. ..= =
好無聊. ..打D野- -

FOR ISEE 整完$的拍= = ""

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-7-9 01:06 AM KYWAI
1)雅小姐banner,美化不錯的,不過D字既描邊較得太大了
2)risa小姐*V*美化真的很不錯,我不懂美化T^T
3)美化很不錯,DES有點怪怪怪..
4)aichan *-*水著真係好鬼正.第3果個ai白d好d
5)美化好,銳得太多了._.
6)ERI小姐*0*框粉紅不太好,我喜歡白xD
7)好正,冇野評XD
8)第3個人塊面變左紅色@v@"
-
suppp.你的作品很不錯*v*
其實我是..我是..- -+ (新人1個,之前唔識你-..-)

[[i] 本帖最後由 `美少年ky 於 2007-7-9 01:09 AM 編輯 [/i]]

2007-7-9 01:19 AM lilyandlily
1.ban is ok........words are not good
icon ban....words are not ok
last 2 word bans....
icon meifa can be better

2007-7-9 08:37 AM iamBONNIE
BAN 唔錯
係字邊粗左d
icon 美化一般
eri果行幾好

2007-7-9 08:47 AM :Kaikoey:
ban很好 ^0^
但不太喜歡字型 xd

icon都不錯 ; 不過07的最尾一個很暗 ?
有點怪 ;
support

2007-7-9 11:54 AM ★癲小敏﹏
NO.1:美化有丁偏藍,BG唔錯
NO.2:FEEL幾正
SUPPORT

2007-7-9 01:07 PM RAIKE
miyabi 字描邊怪怪地
其他都好

icon . risa ok
小愛第一行怪怪地
第2行唔錯
eri 1 好
2 隻色麻麻
07 234 都怪怪地

2007-7-9 01:14 PM 咇仔
miyabi ban字不好@@
個feel唔錯=]
risa icon唔錯=]
不過第1個好過第2個禁@@
reina有點怪@@

2007-7-9 02:02 PM cherrie-v-
1- 不錯..描邊多得擠 @v@"
2- 美化有小小怪..銳過來嘛..?
3- 美化不錯..FEEL幾好=]
4- 幾好..唔太識評.
5- ERI 這幾幅相我幾鐘意;也不錯呢=)
6- 太藍吧;(係咪原圖既問題呢?)
7- 美化暗左D..
- supp0rt!

2007-7-9 02:50 PM CBABEx]`
1)字唔match 但feel幾正
2)不喜歡太銳
3)不錯,但有點怪
4)icon幾好.
5)都好正
6)唔要框好似比較好.__.
7)好正,好想拍番黎
8)好怪{原圖唔match?!}
support!

2007-7-9 04:02 PM ying:)
雅雅吾描邊仲好xd 全部icon刀好好.可以柔d.support hat:)

2007-7-9 05:32 PM AR琪
ban的字描邊太粗,icoon set 1,4,6 幾好
set2的色有少少怪,田中的第1個暗左少少 : )

2007-7-9 06:16 PM miko.
miyabi  ban  d字唔好:em35:
ican幾好`
07果個蠻怪`

2007-7-9 06:19 PM Gloria
ban字型好像怪怪的,,
icon最尾的那個好似太暗了
不過全部整體都好正呢..十卜十卜

2007-7-9 06:36 PM snowing
miya美化偏藍,,感覺上這幅圖不太MATCH這個FEEL,,
之後的ICON不錯啦,,
LT不要更好

2007-7-9 06:50 PM VanessaXTabo
雅 的 顏 色 同 美 化 很 好 !>v<

但 r i s a 的 i c o n s 有 點 濛,,可 銳 化 ,,

i c o n s 最 好 的 是 A i 果 幾 個 !!

4 個 都 有 白 色 ,,好 夾!

2007-7-9 09:13 PM bobbycute
ban1只是字問題
eri set 2 & 田中的較暗

sup=]

2007-7-9 09:43 PM WATERRR
BAN美化唔錯,FEEL好,字麻麻
ICON美化可再好D

2007-7-9 10:13 PM 牙盈''
帽仔你美化真係好得 *W*

miyabi 的除字型外其他都好
icon 全部都好 ,,  田中SET黃左少少

support :D