I-See 論壇 » [ BERRYZ 工房區 ] » monday好衰囉`

2007-7-6 07:07 PM miko.
monday好衰囉`

momoko好慘牙`

上次講mm果時好想打佢‵
佢e+連momo刀話`
momo不知幾可愛牙`:em35:

2007-7-6 07:11 PM -★nga.
咩MAGA 都話B工呢樣個樣
YES又系咁 好過份
佢地又5系真系認識B工 佢地會有咩資格話B工
我諗佢5系好清楚MOMO系B工O既愛歡迎程度LAW
咩都5識有咩QUALITY去話人
影得令果D5見佢POST出黎 = =

2007-7-6 07:17 PM miko.
[quote]原帖由 [i]nga[/i] 於 2007-7-6 07:11 PM 發表
咩MAGA 都話B工呢樣個樣
YES又系咁 好過份
佢地又5系真系認識B工 佢地會有咩資格話B工
我諗佢5系好清楚MOMO系B工O既愛歡迎程度LAW
咩都5識有咩QUALITY去話人
影得令果D5見佢POST出黎 = = [/quote]
咪係`
momo好慘牙,,,佢地上次話吉吉同miki
佢地係到笑..就話佢地最毒婦人心`
又話aika對純純同珠珠唔順超`
又話8期生係熊熊`:em35:

2007-7-6 07:25 PM Gloria
我都覺得Monday好衰
成日係到話d明星’’
都唔知有邊到得罪佢地...之前又勁話棒棒堂
又話飛輪海,,唔通一定要鬧人先有人買咩??

而且佢地咩都唔知咩都唔了解就去鬧人
搞到d唔知ge人去信晒佢地,,
唉,,真係賤呀,,

2007-7-6 07:33 PM SiU`..MaN
搞錯牙`
咁話人架`
桃子都吾系咁差姐..
人地出寫真又關佢咩事姐..
吾中意睇米吾好睇囉..
而家又吾系淨系出比佢睇..
仲要咁樣話人..

2007-7-6 08:46 PM miko.
[quote]原帖由 [i]Gloria[/i] 於 2007-7-6 07:25 PM 發表
我都覺得Monday好衰
成日係到話d明星’’
都唔知有邊到得罪佢地...之前又勁話棒棒堂
又話飛輪海,,唔通一定要鬧人先有人買咩??

而且佢地咩都唔知咩都唔了解就去鬧人
搞到d唔知ge人去信晒佢地,,
唉,, ... [/quote]
咪就係,,,,momo得15碎炸,,,
遲d一定要投訴佢囉`
momo係日本爆多fans`
我覺得monday有日一定會比人投訴`

2007-7-6 08:48 PM miko.
[quote]原帖由 [i]SiU`..MaN[/i] 於 2007-7-6 07:33 PM 發表
搞錯牙`
咁話人架`
桃子都吾系咁差姐..
人地出寫真又關佢咩事姐..
吾中意睇米吾好睇囉..
而家又吾系淨系出比佢睇..
仲要咁樣話人.. [/quote]
日本大把明星差過momo咪又出`
monday成日刀評論人..又唔見自己評下自己本雜誌`

2007-7-6 08:52 PM 露莎x]`
actually i think that momo is soo cute,,,
monday is too bad,,it can't say these things
different pepo hv their own taste on their favourite stars...
momo hv many fans ga,,,monday is soo bad lor....
go and complain this!

2007-7-6 09:06 PM 阿kit
香港傳媒真係夠哂失敗!!
竟然咁話桃子T^T

話時話
叫那個"總編輯大人"自己拍一本丫!!!!!

2007-7-7 12:58 AM Joyce*Tsz
momo既寫真不知幾可愛呀....
夠膽佢自己拍一本lor...
15years,,仲唔發育咩...白痴ga!!!
如果monday係日本個到有得買,,,
實比 d fans投訴la..
monday冇資格評論momoko...
如果佢可以拍到一本我覺得比momoko仲要好既寫真....(冇咩可能)
咁我就冇野好講....
baby fat好多人都係 la...
分分鐘佢自己都有....
baby fat 係好正常....

2007-7-8 12:53 PM ying._.
我對m0m0k0本身有少少反感*
但m0nday咁樣話人-3- 賤格`
咩事先* 人出寫真你吹波呀 =3=
話人地扖` 好有人生攻勢囉 *
hk果d好多都好豬啦 *又唔見你寫*
連hk個d都未講哂` 玩跨國* 寫日本 *
好笑啦* 上次mm件事已經憎到m0nday死-3-
今次講berryz d人 /3\
1個15歲既女仔咁樣俾你地話*好大傷害囉-3-

2007-7-9 07:04 PM aR-yAn
我都買左`激到鬧左鄗MONDAY好多次,.
甘話MOMO. 我覺得MOMO咩都得L0.
有美貌有身材有實力`MOMO寫真集仲曾經係寫真週榜首AH`
根本就係妒忌! 作野作到離曬譜L0吾該!

2007-7-9 08:24 PM *牙yinG_
我覺得momo超慘lor,,
momo得15歲咋!
佢根本就冇諗過比人話果個有咩感受lor,,
momo冇樣冇身材??
一d都唔覺得lor,,
佢妒忌咋掛!

頁: [1]
查看完整版本: monday好衰囉`